Prensesannesimom Allah nasip ederse tam 30 günümüz kaldı bizim çiçeğimle kavuşmamiza sizlerin kaç gün var annişler💕bizimle aynı gün (ay)olanlar varmı?
Acbucocuk Prensesannesimom uygulamaya gore 111 ama sezeryan olucagim icin heralde bi tık daha erken olur dogumum gibi geliyor bana
Prensesannesimom @Der_0 sizinde pek birşey kalmamış sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah 60dan sonra günler hiç geçmiyor sanki😑
Prensesannesimom @Opheliaaa yaaa ne güzel😍😍 rabbim saglikla kavuştursun bizim günler hiç geçmiyor sanki
Opheliaaa Prensesannesimom Amin inşallah cümlemiz 🌸 Göz açıp kapayan kadar geçti bu hamileliğim ya 13 aylık bir kızım var ama ilk gebeligim geçmek bilmemisti 🤣 Sancılar gelmeye başladı uygulama 26 diyor ama sanmıyorum bı haftaya doğar bu 🤣
Boncukoyunu1 Son 3 🥺 Cuma günü sezeryan olacağım inşallah 🥰 Uygulamaya göre son 10 var mı ☺ Oğluma kavuşacağım icin aşırı heyecanlıyım aynı zamanda tedirgin😌
Nutelllaa Opheliaaa bişey sorucam benimde bebeğim yaklaşık 14 aylık olucak diğeri dogucak.normal doğum muydu ilki sezeryan mi
Prensesannesimom @Myae aynı tarih aynı kalan gün 😍 hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim🙏🏻
Sdkslr11103 Ben 40 + 4 el uygulamanın en geç doğuranı olcam galiba kızım bi türlü gelmek bilmiyor kendinizi şu kadar kaldı diye şartlamayın bana şuan inanılmaz zor geçiyor
Prensesannesimom @Acbucocuk hayırlısı olsunda bir tık erken olsun yaa 😍doğduğunu düşünmek bile insanı çok mutlu ediyo rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın🙏🏻
Prensesannesimom @Sdkslr11103 hayırlısıyla gelsin annesi vardır elbet onunda bir zamanı sağlıkla kucağına alırsın insllah 💕😂