Ecmeryus Merhaba hanımlar. Doktorum plesantanin rahim ağzına yakın olduğunu söyledi. Bu durumu yaşayan varmı geçiyor mu daha sonra ya da ne gibi sorunlar oluyor duzelmeyince..
Der_0 Ecmeryus kaç haftalık erken haftalarda 10/20 arası haftalarda Bebek büyüdükçe yukarıya çıkabiliyor korkulacak bir durum olmuyor öyle olunca
Hatiiii Ecmeryus rahim ağzını kapattığı için normal doğum gerçekleşemez sezaryen gerekir haftan daha küçükmüş yer değiştirebilir belki
Acbucocuk Ecmeryus benimde oyleydi 1 ayda duzeldi iliski yasagi calsma yasagi koymustu evde yattim hep ayaklarimi havada tuttum annemler oyle dedi doktor demedi bilmiyom ise yaradimi 😅
ilayda_nurrrr60 Ecmeryus canım ben 21. Haftamda detaylıya girdiğimde aşşağıda dedi benim kendi doktorum sonucu görünce aşşağıda ama endişeli bi durum yok kanama leke olmadığı sürece sıkıntı olmaz. Takip edicez dedi daha sonra o kadar çok kişide duydumki çoğu kişinin aşşağıdaymış sonradan değişmiş 24. Haftamda bida gittim hala aşşağıda dedi şuan 28 haftalığım 2 hafta sonra gidicem doktorun bana dediği aşşağıda olmaya devam ederse normal doğum yapamazsın sadece bende rabbimden hangisi benim ve bebeğim için hayırlıysa diye dua ediyorum kendimi asla şu şekilde doğum yapıcam diye şartlamadım sende leke kanama olmazsa korkma
Ecmeryus ilayda_nurrrr60 inş önemli değil tabi 3 doğum yaptım üçü de normal ama bu böyle oldu. Erken doğum yapmaktan korkuyorum yoksa sezeryandan değil.. Rabbim yardımcımız olsun..🌼
Cansuu48 Ya ben de merak ediyorum benim doktorum hic soylemedi bana plasenta şurada burda diye. Nasil anlayacagiz nerde olduğunu
Der_0 Ecmeryus istirahat ederek düzelir inşallah ağır işten fazla ayakta durmaktan kaçının her hamilelikte olabiliyor düzelebiliyor düzelir inşallah 🙏🏻❤️
nolmusnolmus Bana da devletteki doktor aynısını dedi bebeğin eşi aşağıda diye 15 haftaliktim, korktum hemen kendi doktorumu aradim dediği şuydu bu haftada ona bakilmaz bebek daha yukarı çıkacak korkma dedi, bende yukarı cikmasini bekliyorum inşallah
Mrvbnbg2208 Bende bugün öğrendim lekelenmem oldu, eşim aşağıda olduğu içinmiş iğne ilaç yazdı inşallah diğer haftalar da yukari cikar