Aleynaerayy22 Sırt üstü yatınca uzanınca falan belim çok agriyor rahat edemiyorum hic sizde de var mi bu agri
Alparslaninannesii Aleynaerayy22 ben sirt üstü yatinca daha rahat ediyorum saga sola döndüğümde daha cok ağrıyor belim arada sırt üstü yatıyorum birkac saat
asilannesii Aleynaerayy22 canım 6. Aydan sonra doktorlar sırt üstü yatmayı önermiyorlar. Belimizin oradan atar ve toplar damar geçiyormus ve biz sırtüstü yatınca ağırlık oraya çöküyormuş ve bu da bel bacak agrısı yapıyormus. Yan yatmaya calıs 🌸
Aleynaerayy22 Yucel_C benimde öyle bide geceleri durduk yere uykumdayken huzursuz oluyorum belden falan
Aleynaerayy22 ilayda_nurrrr60 Ağırlık oldukça bele baskı yapıyor galiba o yüzden sırtımız agriyor benim gün içinde kalçama bile atıyor agri çok bisey yaparsam
Aleynaerayy22 Alparslaninannesii bende öyle sürekli top gibi yuvarlanıyorum ama en rahat ettiğim sol taraf 🤣
2Meyve- Aleynaerayy22 keşke az az olsaydı vallaha ilk hamileligimde hiç bir şeyim yoktu ama bu mahfetti beni
Aleynaerayy22 2Meyve- ikinciyse daha cok agrimasi normal olabilir ilkinde de vücut gördüğü icin agrilari iki katına çıkıyor simdi ☹️
Aleynaerayy22 asilannesii evet onunla ilgili çok video araştırdım canım kan akışını mi ne azaltıyormuşta oda zarar ediyormuş iste yatamıyorum ki zaten yattığım gibi belim agriyor en güzeli sol taraf 😂💕
Bnmv-1 Aleynaerayy22 kız aynı beni tarif etmişsin en sevdiğim yatma şekli sırt üstü ama yatınca sırtım belim kopuyor
Aleynaerayy22 Bnmv-1 ilk zamanlar o kadar güzel geliyordu ki sırt üstü yatmak belim rahatlıyordu resmen çok rahat ediyodum ama artık imkansız belim kopuyor sanki damarlar ordan yatamıyorum yanı zaten zararlıymış yatmayalım hiç
seyma9188 Aleynaerayy22 Bi sağ,bi sırt üstü,bi sol gelişine 🤣 Bi tarafım uyuşuyor çürümeye başlarken yön değiştiriyorum 🤣