_edakrsu22 Narinsuu tehlikeli olabilir düşük riski olanlara sadece tuvalete gidin diyor çoğu doktor riske atmayın arabada sallanmak iyi olmuyabilir
020elvn Narinsuu merhaba benim de öyleydi Kahverengi lekelenmem vardı ve Progestan kullanıyordum. 2 saatlik Yol gitmem gerekti 3 yaşımdaki kızımla. yol boyunca kızım kucağımda gittim. Çok yoruldum inanılmaz kasık ve bel ağrım oldu ama şükürler olsun düşük falan olmadı şimdi normale de döndüm lekelenme kalmadı. 2 hafta içinde de 5 saatlik uçak yolculuğu yapacam doktoruma sordum sıkıntı olmaz gebeliğin başı gidebilirsiniz dedi. Siz arabada rahat oturacaksanız çocuk falan da yoksa gidebilirsnz bence. Allah’a emanet olun
_almirasmom Narinsuu ben 7. Haftada ve 18. Haftamda yurtıdısına gıttım gecen dondum 3.5 saat yol bırde ınınce otobus taksıyle eve gelış toplam 5 saatı buldu cok sukur bısı olmadı progestanı ıcınce
Bucak Narinsuu 9 haftalık hamileyim doktorum herşey normal dedi ona rağmen uçakla 1 saat yolculuğu kabul etmedi 12. Haftaya kadar
Stoppedstar Narinsuu aynı durumdayken izin vermedi bana. 13. Haftada ancak izin verdi. Yol 2 saatti ve doktora gitmem gerekecekti ona rağmen. İlk üç ay her gebe için riskli dedi kendi riskimden bağımsız. Ama her gebelik farklı tabi. Ben hala aşırı sarsacak dolmuş otobüs vs gibi şeylere binmeye korkuyorum.
myangelson Narinsuu düşük riski olduğu durumlarda pek izin vermiyor doktorlar benim de düşük riskim vardı düşük riskin ortadan kalkana kadar yolculuk yasak demişti hatta evde sürekli yatıyordum ben
Narinsuu Doktordan geliyorum hiç iç açıcı konuşmadi.dün gece ağrım oldu hala da var, her şey de olabilir her şeye de hazırlıklı ol dedi umudum tamamen bitti
NEG Narinsuu hayır umutsuzlanma bazı doktorlar bunu söyluyorlar. İstersen baska bi doktora git. Moral bozuyorlar. Sen yat dinlen avakoda ye ilaçlarını ihmal etme. Benım iki ayda bir kanamam oluyor. Devlete gidiyorum bana düşük riskin var diyor. Özele gidiyorum. Bisey yok diyor sakin ol bebeğini saglıkla kucagını alırsın :) ama evinde kal☺️
myangelson Narinsuu ikisi de olmuştu canım bebekte kesede falan hiçbir sıkıntı yoktu ama her lekelenme düşük riski olarak değerlendiriyoruz tedbiren düşük önleyici ilaç ve evde yatış vermişti canım
NEG Narinsuu ben senim yerinde olsam gitmem çünkü doktor düşün riskin var demiş. İgne ve progestan vermiş. Riske atma. ☺️ Geçmiş olsun bian önce atlatırsın inşallah bende aynı durumdayım. Lekelenmelerim var igne ve progestan kullanıyorum.
Narinsuu NEG ama lekenlenmem ağrım bitmedi. Doktor haklı sanrm. Evimdeyim 😊gece de rahatsızlaninca gitmedim.amin amin inşallah Allah razı olsun dualarınızdw beni de anın
NEG Narinsuu bebek yerleştigi içinde agrın oluyordur. İlaçlar bir süre sonra kanamayı durduruyor ama agrı devam ediyor. Benım bazen regli olacakmışım gibi oluyor.