BusraSalli Merhaba hanımlar, sezeryan doğum olacağım ve çok korkuyorum. Genel anestezi olacağım.Saçma sapan düşüncelere giriyorum ya bana bişey olursa çocuğuma kim bakar gibi… Stresli ve gerginim siz neler yaptınız bu süreçte lütfen yardım edin
ZMM8888 BusraSalli 34+5 haftalığım iki haftadır uykularım kaçıyor düşünmekten bende çok korkuyorum canım ya🤦♀️
Erbe BusraSalli hiç korkup stres yapmayın spinal oldum ilk gebeligimde çok rahat geçti korkulcak hiç bişey yok rahat olun
Unlukacar BusraSalli spinal sezeryan oldum canım 2. Doğumu da 1.5 ay önce yaptım 2 doğumumda çok güzel geçti güzel düşünün güzel geçsin canım
Ebruka02 BusraSalli ben de çok korkmuştum hatta çok basit bir iğneden bile korkan insanım ama korkulduğu gibi değil asla. Akışına bırakın her şeyi her şeyin çözümü var çünkü. İlk günler yatıp kalkarken zor birazcık ama yanınızda sizinle ve bebekle ilgilenen birisi olursa çok rahat edersiniz.
Busra3246 BusraSalli aynı dert bende de var 17 gün sonra doğum yapıcam sezeryan çıkamam diye çok korkuyorum çok sürmez 45 dakika diyorlar ama 45 saat gibi gelecek diye düşünüyorum şimdiden rüyalarımda 🥹