Erbe Minikyavrucugum cinsiyet belli olunca hemen istediğin isimde kapı süsü yaptırıyorsin. Kimse karisamio cenelerini kapatıyorlar 😂😂
Fnd92 Minikyavrucugum vala benim adagım vardı zaten erkek evladım olursa peygamber efendimizin(sav) ismini koyucsm demiştim kimse karışamadı Mehmet Hamza oldu 😅🫶 sizde deyin adagım vardı diye yada rüyamda gördüm deyın 😂
Fndkcn Minikyavrucugum kesinlikle fazlasıyla yoruyor. İstediğiniz koyun sizin kararınız derler ama istedikleri olmadığı içinde surat asarlar🤦🏼♀️
Yaseminturan_ Minikyavrucugum Şu olayı anlamıyorum ya ikinci oğluma hamileyim ne benim tarafım ne eşimin tarafı asla karısmadı niye karışıyorlar ki zaten anası babası varken🥴
Opheliaaa Erbe Ahah çok mantıklı benim yaptığım sistem cinsiyet belli olur olmaz direk isimli hastahane çıkışı yaptırdım🤣
Erbe Minikyavrucugum yani sonucta 9 ay ben tasiycam sancısı intekmesini ben yiycem başkası gelcek hop hazır çocuğa su ismi köy die diretcek yok öyle yağma ilkinde direk öyle yaptım bundada isimler hazır sadece cinsiyet beklioz 😂😂 kimseye karistirmioz