minikpankekim Kızlar bende sabahtan beri midemde bi köpürmü yanma gibi biseyler oluyo karnimin ici yaniyo sanki boyle.Ve gogsumun alt kismi aciyo karnimin kenarlarida aciyo. Sabahta kustum ustelik. 15. haftaya gircem sizce normalmidir ya?
EbruMirac minikpankekim bugün bende böyle oldum karnımda hep iğnelenme gibi ağrılar midem bulantısı ekşilik gelmesi ağzımdan benimde bir kaç gün sonra 15 olucak normal herhalde cuma kontrolüm var sorucam Allah nasip ederse 😶
Sellmaseellma minikpankekim gaviscon içebilirsin canım rahatlatır veya kabuğunu soyup salatada yiyebilirsin ama tuz dökmeden sade bi şekilde
Busra3246 minikpankekim çok normal canım 36.haftama giricem ilaç almadığım zaman hala kusuyorum sen düşün
minikpankekim EbruMirac yemek yiyemeyecek durumdayim o derece yani surekli bi agzima eksilik geliyo. Bende doktora gittigimde soracagim
minikpankekim Elfsndkl cok tesekur ederim icime su serptiniz gercekten. Ilk gebeligim hicbisey bilmiyorum 😏
minikpankekim Sellmaseellma Busra3246 Lavinyaa8 KKTCHatiralari Çok tesekur ederim hepinize kizlar. Sabah leblebi soda vs alacagim. Bu gece bisey yiyemedim meyveyle gecistiriyorum artik. Cok sagolun. Hepimizin saglikli dogumlari olsun insallah.🤲
Lavinyaa8 minikpankekim aynen bende de aynıları oluyor 15 e giricez bende korkuyordum olabiliyor demekki