Elfsndkl Kızlar 32. Haftamdayim ve doğumumu özelde yapıcam. Normalde avcılar anadolu hastanesine gidiyordum ama son zamanlarda doktorumdan hiç memnun değilim o yüzden doktorumu ve doğum yapacağım hastaneyi değiştirmek istiyorum.
Puding Elfsndkl merhaba bende Anadolu hastanesinde yaptım ilk doğumumu ve her kontrolümü dengesiz hemşireler ilgilenmeyen dedikodu seven o veznedeki çalışanlar nefret ettim şuan esencana gidiyorum ilk öğrendiğimden beri 24+6 haftamdayım ayhan beyin hastasıyım oradaysa doğum yapacağım Allah’ın izniyle 🤲🏽 siz hangi doktora muane oldunuz Anadolu da
1995_ Elfsndkl canım ben cennette doğan Hastanesi’nde gidiyorum oda metrobüsün dibinde. Serdar kayın var benim doktorum ben çok memnunum doktorumdan yani ailecek hep o doktora gittik
Nz27 Elfsndkl kesinlike bdüzü özel birinci hastanesi hatice şenel yalcınkaya kadındogumda bayan doktor candır gercekten sizi cok iyi anlıyor kndi de aynu şeyleri yasayan biri olarak anne oldgu icin onun icin herseye anaç cok ilgilii tavsiye ederim herkonuda cok iyi egitici
Elfsndkl Puding özcan beye gidiyorum hep ama sürekli muayne ücretlerini artırmaları ve özcan beyin ruh haline göre bebeğe bakması beni rahatsız etti o yüzden değiştirmek istiyorum
Merve1905 Medilife hastanesı Ali sunay ilk dogumum onda oldu somdı 15 haftalık hamıleyım yıne ona gıdıyorum dogumda da kontrollerde de herkesten memnun kaldım
Puding Elfsndkl o adama bi kere gittim ağrım var diye hemen dedi alttan bakayım ben de kabul etmedim ultrasonla bakın bebek büyük dedim sıkıntı görürseniz olur dedim kabul etmedi bende kavga yaptım fişimi iptal ettim paramı aldım çıktım 😂 güldüğüme bakma o zaman çok sinirliydim 😂 muane ücreti ne kadar olmuş esencanda 300 tl
Erbe Elfsndkl aklın varsa Özcan’ın dediğine inanma ilk bebeğimi 34 haftalıkken alacaktı gerizekalı inanmadım hemen değiştirdim şimdi ikinciye hamileyim savcılar hospital Nil hanıma gidiyorum. Çok çok memnunum
Puding Elfsndkl ablamda bende aramızda 10 hafta var o da bi iki haftaya doğum yapacak ikimizde değiştirdik doktorlarımızı aynı hastane ve doktora gidiyoruz çok memnunuz doktorumuz çok ilgili ve bilgili hastane de 200 dü en son iki ay önce zam geldi 300 oldu daha da zamla karşılaşmadım inşallahta karşılaşmam 🤭
Gaye_zeliha Ben mediplus Hastanesi’ne gidiyorum Bahar aksunger doktorun adı çok memnunum güzel ilgileniyor veuayne ücreti her yere göre daha uygun 180 TL görümcemin kızımda ona gitmişti ve orada doğum yaptı
Nur1811 Özel reyap hastanesi kadın Doğum doktoru Erhan HÜSEYİN cömertoğlu muhteşem bir doktor ikinci gebeliğim yine ona gidiyorum muhteşem bir hekim şiddetle tavsiye ederim erkendoğum belirti ile gittiğim bir doktor
Asuuuesraa Nur1811 ben de o doktora gidiyorum bi de nereida hanım varmış o nasıl acaba bilginiz var mı