Öncelikle hastane. Özelse çopu eşya orada var, ama kullanamam diyorsanız buyrun benim tecrübelerime;
Boyun fıtığım olduğu için ilk başta boyun yastığımı ve kılıf aldık. Çarşaf ve pike hergün değiştiği için almadım. Temmuzda doğum yaptım o yüzden gecelik ve elbise giydim. Belden lastikli pijamalarım dikişlerime baskı yaptı, anında çıkardım. 3 gece kaldık ama banyo yapmak istemedim. Hem dikişler hem süt sağmak, yoğunbskımdaki bebeğim derken banyoyu evimde yapmak aklıma geldi açıkçası. Varis çorabı hastanedençıkarken hemşireler çıkarmama izin vermişti, o yüzden başka çoraba ihtiyacım olmadı. Diş fırçası macunu fix. Depend çok lazım olur dediler ama hastane bezi daha konforluydu, çok üzgünüm verdiğim paraya, açılmış ama kullanılmamış paketle öylece duruyor evde. Makyaj malzemesi almamıştım ama kuzenlerim yaptı çok iyi hissettirmişti, alın. Islak mendil kolonya alın. Yiyecek abur cubur kolili pet şişe su alın. Göğüs kalkanı aşırı kullanışsızdı, göğüs pedi kullanıyorum. Aklıma gelenler bunlar sormak istediğiniz başka şeyler varsa sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum.