nure Karserbetim Bende de ağrı var kasiklarda 30. Hafta bitiyor bugün fakat magnezyum eksikliği mi bebeğin başı mı anlamiyorum
nure Abc34 Benimde 2. Gebelik ilki de ters bebek zorunlu sezeryandı. Bu sabahtan beri inanılmaz bir karın kasık baskısı hissediyorum aşağıda inşallah hayırlısıyla döndüğü içindir, magnezyum eksikliğine bağlı kasılma değildir :)
nure Hulus Bende şu an 30. Haftadayim 2 hafta sonra kontrolüm var sizin gibi gittiğimde inşallah 32 olucam ve döndüğünü görmeyi umuyorum 💚
krahzl nure baskı arttı ayağa kalktığımda bile tuvaletim geliyor kasık ağrım çoğaldı bir de resmen göğüsümün altına tekme atıyor ayaklarının orda olduğunu anlamıştım şuan 35+4 olduk 😊
nure mor_menekse Nasıl anladınız peki? Benim bugün kasıklarımda inanılmaz bir baskı ve sertleşme var anlamıyorum manganezyuma mı bağlı döndü mü bilemedim kontrolüm 2 hafta sonra. Şu an 30. Haftadayiz
nure Annesininportakali53 Peki hissetmiş miydiniz nasıl anladınız 30 da döndüğünü? Bende 30 dayım suan
Annesininportakali53 nure kaburga ağrısı vardı hareketleri hep göğüs kafesimin oradaydı ve şık tuvalete çıkma ihtiyacı duyuyordum .şuan 34 haftaligim hala baş aşağı doktorum değişmez artık gömmüş kafayı oraya normal doğum görünüyor bize canim
nure HaticeAyhan Benim için hâlâ umut var demek ki çok endişeleniyorum ama 36 da da dönebilmesi çok güzel. Nasıl döndü peki anladınız mı hissettiniz mi döndüğünü? Özel bir şey yaptınız mı?
Dide41- Karserbetim ya benim geceleri kasıklarımda ağrı baskı oluyor. Daha yeni. 20’li haftadayım dönmüş mü oluyor acaba
nure Dide41- Belli olmaz benim de bugün çok fazla ağrım var kasıklarda 30. Haftadayim ama döndü mü yoksa magnezyum eksikliğine bağlı bir kasılma mı anlayamıyorum. 2 hafta sonra kontrolüm var anca o zaman anlayacağım 🥲
_yasemin_ nure 27 de makat gelişti. 32 de doğum pozisyonunu almış epeydir öyle ama çok baskı yapıyor. Ne kadar geç dönerse o kadar iyi bence