Tarikipek Bebişi 3.5 kilo üstü soğan anneler sleepy kaç numara bebek bezini kullandınız. 2 numara aldım şuan ama eskinin 1 numarası gibi geldi 🤔
mhrmom Tarikipek evet kalıbı küçük👍bebeğim 3 kilo doğdu 1 numara kullandım sonra 2 numarayı bir paket kullandım şuan bebeğim 4 kilo 3 numara kullanıyorum.
cahillesohbetikestim Tarikipek 1 den direk 3 e geçmiştim ben çok fark yok aralarında o yüzden çok fark etmiyor canım
Eliff042_ Tarikipek kilo ile hiç uyumlu olmuyordu benim ben hep bir numara büyük alıyordum misal 3 kilo ise bebegim 3 kg lık bez uyumlu olmuyordu 5 kiloluk alıyordum
Tarikipek mhrmom ben en son 3-4 sdnd önce kullanıyordum ama bu sene aldığım 2 numara sanki 1 numara gibi.🤷 Yazık ya hep zarar
Karabiber mhrmom benim bebeğim de 4 kilo. 1 numara kullanıyorum bitmek üzere. Acaba 3 numara mı alsam bende
Aksakal1907 @mhrmom 1 numarayı ne kadar kullandınız ve kaç tane gitti aslında bende kararsızım 1 numara 2-5 kg arasında 2 numara ise 3-6 kg arası sanırım yani 3 kilo doğsa direk 2den başlasak nasıl olur ki
Tarikipek cahillesohbetikestim ben de indirimden 2 numara almıştım aylar önce 2-3 paket. Şuan 1 numaradan daha uyguna almış oldum da acaba 1 almasam sıkıntı olur mu onu merak ediyorum. İlk bebeğim 3600 doğmuştu. Bu da çok farklı olmaz gibi geliyor
cahillesohbetikestim Tarikipek kullanabilirsin canım benim oğlum minyon olmasına rağmen kilo aldıkça değiştirdik numarayı olmadı küçük numaralar