Vildan77 @Gulsen4224 Ilk ultrasona da erkek demistiniz bunda erkek dediniz sizce kesin erkek mi doktorum Bi cikinti var ama iceri girip kiz olabilir yada cikip erkek olabilir dedi tam anlamadim nasil oluyo oyle
Gulsen4224 Vildan77 çıkıntı kız bebekte de erkek bebekte de oluyor yani çiçeğim kiz bebekte karşıya bakar erkek bebekte yukarıya bakar ve doktorun bunu anlamadan neden sana kiz dedi emin olmadan anlamadım bacak arası dolu gözüküyor bana erkek geliyor bebeğin 😊
Faness Vildan77 benimde erkek gibi gözüktü burdaki tahminciler ve ücretli sayfa erkek dedi ama büyük ihtimalle kızım oluyor 🤣
Mayysa Gulsen4224 çok teşekkür ederim yanıtınız için 😍 2 hafta sonra kontrol var umarım kendini gösterir geçen kontrolde göstermemişti
nursomyurek Gulsen4224 ![https://mutluresim.com/images/2022/10/11/RH8zl.jpg]kız demiştiniz yine kız mı 😍 burda daha belli 14+0
Gulsen4224 Duygumsuu 8 hafta çiçeğim 10 hafta üstüne bakıyorum daha minik büyüsün annesi bakalim yine🌸
Vildan77 @Gulsen4224 Tesekkur ederim canim yorumun icin onumuzdeki ay kesin soyle diye umuyorum cinyeti🥰