sedamom00 Kızlar kürtaj olduktan sonra hiç enfeksiyonum eksik olmadı hep devam etti ondan önce yoktu kürtajdan sonra başladı acaba kürtajda mı enfeksiyon kaptım şuan tekrar hamileyim çok zorlanıyorum 😔
Momy_eyyuptalha sedamom00 bende aynisi oldu doktorunuza danışın öncelikle tabiki ona göre ilaç serum vs veriliyor çok kötü oluyordum bol su iç korumasız ilişkiden uzak dur peçete kunlanmaya çalışın çamaşırınizi değiştirin sürekli inşallah atlatırsıniz kötü durum ya düşününce bile zor ya
gamzosgamzos sedamom00 ayni durumu yasadim 2018 agustosta kurtaj oldum 2019 nisanda hamile oldugumu ogrendim aralikta dogum yaptim kurtajdan doguma kadar enfeksyonum hic gecmedi ama dogumla birlikte gecti ikinci hamileligimde sadece 1 kez oldu
sedamom00 Momy_eyyuptalha günde iç çamaşır değiştirdiğimin haddi hesabı yok ilişki yaşamıyoruz bu haldeyken çok zor oluyor hamile kalmadan önce de çok kötü oluyordu haftam küçük diye doktorum ilaç vermedi bu gidişim de diyeceğim
sedamom00 Momy_eyyuptalha inşaallah mide bulantısını atlatırsam 5 kilo bidonlarla su içeceğim inşaallah Allah razı olsun 😊