Fatii kızlaar 36+3 teyim be 2saat önce adet sancısı gibi sancilar başladı ve 1 , 2 dk arayla geliyorlar hatta hiç gitmiyorlar gibi. Bundan ne anlayabilirim başına gelen lütfen yardımcı olabilir mi
Mrvkyr Fatii 1 -2 dk dan fazla sürüyor ve devamliysa doktora gidin bnde 30. Haftamda yaşamıştım adet ağrısı gbiydi nstye girdim az da olsa sanci çıkmıştı serum takmislardi iyi gelmişti. Doktor hemen gelmeniz iyi oldu sancılar Bi an da atabilirdi erken dogum riski oluşmuş dedi çünkü
Ysmn07 Fatii Merhaba ben de 36+3 deyim geçen haftaki kontrolüm de doktora aynı şikayetleri söyledim adet ağrısı gibi ağrılar ve bel ağrısı aynı adet olacakmışım gibi sanki ama bunların artık normal olduğunu ve rahimin artık kendisini doğuma hazırladığını söyledi. Eğer evinizde Plates topunuz var bu ağrıları plates topunun üstünün de geçirinin çok etkili oluyor hafifletiyor üstünde dans eder gibi zıpla dedi doktor. Eğer plates topunuz yoksa yürüyüş dehafifletiyor
Espresso Fatii benim de akşam başladı ama şiddetli değildi sabah da suyum geldi😊 bi kaç saat daha gözlemleyin bence
gkbyza Fatii ben de 36+5 teyim cok da erken sayılmaz yani bu hafta doktor 34 ten öncekileri erken sayıyoruz 34 ten sonra gelebilir demişti illa küveze girmiyor 37 den önce doğanlar. Ağrı geldiğinde sola uzanıp yatın 5 dakikaya geçerse yalancı sancıdır