Hazal44
Benim eltim gitti yaptı orda doğum doktoru 6 kadar da yapa bilirsin demiş ona 3cü çocuğu doğurdu gayette iyiler maaşallah herkes çok met ediyor o hastaneyi ama ben medilef hastanesine gidiyom herkes ordaki doktorları daha çok met ediyor
Ekobero85
[bilinmeyen] benimde 4 cü sezeryanım olucak yasemin Ercan a gidiyorum ilk bsşka bi hastaneye gittim çok korkuttu yasemin hanım yaptırırız korkma kilom var biraz almamaya çalış dedi Allahın izniyle bi sıkıntı çıkmaz dedi ama sağlığım açısından tüpler bağlanacak
Chan
[bilinmeyen] Eşimin dayısının hanımı pazartesi dördüncü sezeryanını oldu. Hemde beş yıl gibi kısa bir sürede dördüncü kez. Biruni Hastanesinde oldu doğum.
Beram
[bilinmeyen] bende bugün sabah ilk defa nuriye hanıma gittim cok memnun kaldm devam etmeyi düşnyrm 28 haftamda doktr değiştirerk gittm ama baya memnun kaldm benm ilk doğm olck inş ama sezeryane 3 dedkleri için belki risk olablr demiştr
Chan
[bilinmeyen] 3 ve 4. Arasında mı? Benim dediğim beş yıl içerisinde dört kez sezeryan doğum yaptı.
Ekobero85
[bilinmeyen] bana yaparız dedi ama🤷🏼♀️
Ekobero85
Nuriye hanım çok yoğun oluyo ve sık sık izne çıkıyo o yüzden tercih etmedim ablamda onda yaptı çok iyi bi doktor oda
Merve_dmr
[bilinmeyen] nuriye hanım ayrıldı dıye duymuştum ama