Mahirin-annesi1 Bugün gittim doktora 5 haftalık dedi kese oluşmuş ama canlanmamış dedi 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi bu ne demek canlanmamış bir sorun mu var doktor cevap vermedi
Biryabanci1 Mahirin-annesi1 Yok hayır canım şuan kese oluşmuş ama içindeki bebek daha oluşmamış önce kese oluşur ☺️ Bende 4 haftalık gittiğimde kese bile oluşmamıştı sonra 1 hafta sonra gittim 5 haftalık kese oluştu 6 haftalık bebek oluştu 7. Haftamda kalp atışı duydum
ferhpnar Mahirin-annesi1 bence yok daha küçük ki zaten bebek görünmüyor kalp atışı görünmüyor demek istemiştir
Deletedmom_12 Mahirin-annesi1 bana da öyle demisti Canlanmasina 6.haftada bakalim demişti normalll yaniii Endiselenme 6.haftada hem canlanir kalbini duyarsin keseni gorursun
btllsk Mahirin-annesi1 Hiç korkma canım banada söyledi kese daha oluşmamış nolacağı belli değil falan diye 7 haftalık olduğunda duyduk kalp atışını şimdi 8+4 olduk herşey yolunda çok şükür 🤲
damlaikan Mahirin-annesi1 kesenin boyutuna göre bakıyorlar ama zamanla esitleniyor adet tarihne denk geliyor benim iki hafta geriden gidiyor du şuan adet tarihimle aynı haftaya denk geldi
Mahirin-annesi1 ferhpnar öyle diyince canlanmamış falan ne bileyim korku girdi içime sabahtan beri araştırıyorum düşünüyorm
damlaikan Mahirin-annesi1 işte doktorlar her ihtimali düşündükleri için en olumsuzsnu söylüyorlar alıştım ben artık özellikle devlet hastanesi doktorları
Mahirin-annesi1 damlaikan evet aynen oğlumda hep özele gittim hiç böyle demediler yani moral bozmadılar ama devlet hastanesi zaten başından savıyor birşey bile soramadım
Perimemmedova Mahirin-annesi1 canlanmamis ne demek ya🤦🏻♀️çok normal merak etme.ilk once kese oluşur sonra embriyo
Mahirin-annesi1 Perimemmedova öyle diyince hani bir sorun var sandım dış gebelik ya da bebek gelişmiyor sandım birşey de soramadım tersti