Fatovebebegi denizasigi ben, kartal arastırmada yaptırdım bu kısırlık asılama bolumu varya ınfertıtı dıyorlar oraya basvuru yapın ıslemler baslıyor snr kan tahlılı felan rahım fılmı ıcınde sıraya gırıyorsınız ayrıca zeynep kamıl hastanesınde de cekılıyor ınfertıtı bolumune basvuru yapın
_edakrsu22 denizasigi bakın resmini attim size randevuyu bu bölüme alabilirsiniz kadın doğum diye geçiyor ama infertilite kısırlık bölümü diye belirtmişler
denizasigi Fatovebebegi araştırma hastanelerinde oluyor dimi bu bölüm. tam olarak hangi bölüm geçiyor ismi? önce randevu almak gerek galiba
Fatovebebegi denizasigi randevu kolay bulur ınfertıtı kısırlık bolumu asılama yapmak ışın basvuru yapıcam dıcek ama asılama yaptırmıcak o ıslemler olurken rahîm fılmı de ıstıyorlar ya direk rahîm fılmı cektırır kolay bulur o bolume randevu
Jaleisik Kadın doğumcuya gitceksin zaten 1 senelik korunmasız ilskimiz var de ama yoksa çekmezler bende bu ay yeni cekildim
menessare denizasigi arkadaşınız ne yaptı acaba çektirdiğimi rahim filmi? Bende bir kimyasal gebelik geçirdim üstünden bir buçuk yıl geçti hala gebe kalamadım. Çektirdiyse hangi hastanede biliyor musunuz acaba
Nazendehanim denizasigi İstanbul sisli echomar da yaptırdım ,doktorum yönlendirdi . Çekim merkezi doktor ismi varsa istek kağıdı tarzı bir şey istedi ama bende istek kağıdı yoktu doktor adını söyledim sadece
Fnd92 denizasigi ben doktora gitmeden özel İstanbul Fulya açık emarda cektırıp doktora öyle gittim çünkü iki senedir olmuyordu gittiğimde isteyecekti amh değerimi tüm hormon testlerimi yaptırmıstım eşimde yaptırdı.özel olunca birinin yönlendirmesine gerek olmuyor randevu alıp gidebilirsiniz sadece adet biriminden hemen sonra çünkü çocuk olma olasılığı ortadan kalkıyor 3dk sürmedi sıfır acı
Hande123- denizasigi istanbuldaysanız şişlide Echomar var,sadece rahim filmi konusunda uzmanlar.Deli gibi kokrarak gittim salak gibi,operasyonun olup bittigini farketmedim bile,sifir aci agri