Baharshin Sürekli sol tarafa yatmaktan omuzlarım ağırdı sağ tarafa da yatsam bişey olurmu internette kesinlikle sol tarafa doğru yatın diyor
Sellmaseellma Baharshin ben sola doğru uyuyorum uyanınca sağa dönmüş oluyorum sağ tarafa dönünce uyuyamıyorum içim rahat etmiyor 4 aydan küçükseniz istediğniz gibi yatın ama 4. aydan sonra sola yatmanız bebeğr giden kan akışını hızlandırıyor sağ veya düz yatmanız kan akışını yavaşlatıyor
RonyaArin Baharshin ben doktoruma sordum sağ sol fark etmez dedi sadece sırt üstü uyuma bazen kan akışını azalta bliyor dedi
MadameHappy34 Baharshin sola doğru asla uyuyamıyorum. Bazen sağ bazen sol değişiyor ama uyandığım da her zaman sağdayım.. 😅
gkbyza Uyku halindeyken kontrol edemiyorum valla sol sağ yattım hep sırt üstü pek yatmadım 6.7.aydan sonra rahat nefes alamıyorsun zaten suan 8.5 aylığım mecbur sola yatıyorum çünkü külçe gibiyim istesem de vücudum dönmüyor sağa 😅
Pengu Prensesmelek ne zamandan itibaren sırt üstü yatılmıyo acaba brn hala yatıyorum da hatta yüzüstü yatıyom😬
Daffyy Bana her türlü yatabilirsin aksi mümkün değil sadece geceden sabaha sırt üstü yatmaman gerek o da zaten mümkün değil dedi
Merveilay Baharshin 4. Aya kadar farketmiyor ama 4. Aydan sonra sırt üstü yatmayın diyorlar sadece sadece sola yatılmıyorki zateb agrılarımız var
Erbe Baharshin ilkinde her iki tarafa da yatiyordum doktorda sordum istediğin yere yat dedi hiç bı sıkıntı yaşamadım