seda2209 Aydanshn ben aldım örtü illaki gerekir dışarıya falan çıkarken diye ama minder almadım pusetin içinde minderi zaten rahat dedi aldığım yer gerek yok dediler bilemiyorum
mhrmom Aydanshn poşet ne kız😅 Ben müslin örtü kullanıyorum, minderini annem ayrı yapıp getirmişti sağolsun ama o setler güzel bence 👍🌺
findiklibadem Aydanshn ya bende gereksiz geliyor masraf , normal müslin örterim üstüne hastaneden cıkarken pusete diye düşündüm
nilsmomy Aydanshn ben aldım aslında almayacaktım ama pusetin minderi ince geldi gözüme o yüzden minder aldım almışken örtü de aldım. Minder alacak olmasam örtü de almazdım normal müslin battaniye atardım üzerine
Seyma0323 Ben sadece örtü aldım, pusetler zaten bebeğe uygun yapılıyor minder sırtı için iyi değil diye biliyorum.. benim pusetimde minder var Kanz markasi.. diğer modelleri bilmiyorum
findiklibadem Kedilitazeanne1 Valla bende bilmiyorum ki, ama ben ince bişey örtcem bebeği kalın sararım diye düşündüm çok boğucu olmasın ama o an naparım bilmiyoru yanıma kalında incede aldım