Sibel_72 Normlde 6 haftalık olmam gerek ama bugün ultrasonda doktor 4 haftalık dedi sonra dedi ağrın kanaman olabilir die ve ben az önce yaklaşık 4 damla kadar kıpkırmızı kan gördüm bugün keseyi gördük başka bişi görmedik korkmalı mıyım ?
poyrazvearya Sibel_72 kan hiç bir zaman normal değildir hemen acile gitmelisiniz yerleşme kanaması dahi olsa kontrol ettirin gebeliğin hiç bir evresinde kahverengi lekelenme ve kan normal değil doktorum
Eda_ekiz0 Sibel_72 bence her ihtimale karşı beklemeyin gidin bi acile. Bisey yoksa içiniz rahat yatarsiniz varsa önlem alınır
nilsmomy Sibel_72 ay ağla falan ikna et bir şekilde acile gidin progestan iğne falan yaparlar en azından
Sibel_72 Eda_ekiz0 eşim yok diyor normal diyor anlatıyorum yok diyor ben ne yapabilirim ailemden uzak başka şehirde yaşıyorum
Sibel_72 MinelHaapy ben üzülüyorum az çok anlarsınız ilk bebeğimi de kaybetim bu da böyle oldu kan gördüm halada geliyor kan galıba dusuk yapıyorum eşim anlamıyor 🙄🥲🥲🥲🥲
Eda_ekiz0 Sibel_72 çok agrim var frlan diye kandirsaniz da gitseniz yada yarın sabah gitseniz iyi olur sizin için
Sibel_72 Eda_ekiz0 doktor ona 2 hafta gelmeyin demiş norml diyor bulunduğum ilçede kadın doğum yık en yakın benım doktor 1 saatlık mesafede eşim bugün izin aldı yarın alamaz zaten büyük ihtimale bu bebeğide kaybedecem isyan etmek istemiyorum;((
Sibel_72 nilsmomy iğne kullanıyordum doktor bugün kullanma dedi ağladım ama eşim yok diyor doktor norml dedi kan gelmesi uyudu zaten bende burda size sordum zaten kıpkırmızı kan kanama oluyor 2 hafta yık diyor ;(((((
Yesim_H Sibel_72 mutlaka doktora gidin kan normal olmayan durum bende de olmuştu serum yedim o gün ve sonrasında iğne ve fitil kullanmaya başlamıştım ihmal etmeyin
Eda_ekiz0 Sibel_72 anlıyorum benim yaşadığım yerde aynı seninki gibi. Ama mecbur gidilecek buna sen en iyisi ağrıdan duramıyorum frlan diye kandiracaksin başka aklıma bisey gelmedi. İnşallah bebeğini kaybetmezsin
nilsmomy Sibel_72 bebeğin dünyada yiyecek rızkı varsa bir şey olmaz sakin ol ama eşine bu geceyi unutturma yazık siz bu haldeyken nasıl uyuyabiliyor ya. Doktor ne derse desin yani. Ne rahatlık
Hulus Şuan tek yapmanız gereken acile gitmek. Böyle vurdum duymazlik olur mu geç kalınmış mudahalenin hiç bir anlamı olmaz ki 😔