tugbish3 Haftadayım. Kilomda değişiklik yok ama karnımı çok şiş hissediyorum ve baya çıktı karnım. Normal mi bileniniz var mı ?
TinyBabys tugbish3 gaz da olabilir, bebek de. O haftalarda ara ara çok şiş hissediyordum ama şimdi şimdi çıkmaya başladı. Gerçi benim ilk bebeğimde de çok geç çıkmıştı. Sanırım benim iç karnım geniş. 27+3 olduk yemekten sonra göbek şişmesi gibi şu an.
Gulsengulsen tugbish3 14.haftada yavaş yavaş öıkmaya başlıyor hatta sanki birden büyğdü beni. 17. Haftada artık ama bol tişörtleri giyince hiç belli olmuyor tabi. İç karın falan deniliyor e birde aldığımız kilolar da ben 18 hafta olcam hatta doktora göre bir hafta ileriydik hep 19 desek hepi topu 2 kilo aldım. Bakalım kilo artişim nasıl ilerliyecek o kdar yememe rağmen sanki çok yavaş kilo alıyorum gibi hissediyorum. Önemli olan bebek sağlıklı olsun az karın daha az çatlar belki 🤣
elvinimmm Sevl bende 10.haftamdayim karnimin biraz cikmis oldugnu düşünüyorum kilodan kaynaklı oldugnu düşünmüyorum ama burdaki herkes belli etmez o haftada diyolar kararsız kaldim
MinelHaapy Benimde öyle 12 haftalığım belli yani göbeğim bazı kişilerin iç karnı dar olduğundan çıkabiliyormuş
Gorkim hayalperest2310 ya bende ikzilere gebeyim 12. Haftadayım bugün bir şey dedi sıkıntı yok dimi karnın çıkması lazımdı millet alem ya insnın canını sıkmaya bayılıyolar herkesin yapısı farklı bazısının erken çıkar bazısının çıkmaz
hayalperest2310 Gorkim doktora gidiyorum gayet sağlıklı bebeğim herkese de kulak asmamak lazım vücutla alakalı kilo da almadım bu süreçte ama bebeğimin kilosu herseyi gayet güzel 🌸🥰
Gorkim hayalperest2310 evet dimi maşallah bende kilo almadım henüz aman sağlıklk olsunlarda bebişler🧿🧿
Ozgeelaa 14 e kadar gazla karışabiliyor benim öyleydi söndü bi anda, sonra 17 den sonra ayırt edilmeye başladı. (Kiminin gerçekten erken cıkabiliyor ama en erken 12 diyorlar)