Emotion07 Kızlar bugün göbeğin aşağı inmiş dediler arkadaşlarım zaten bebeğimde baş aşağı dönmüş benimle aynı haftada olup göbeği aşağı inen var mı ? 🙄 Kız bebek fazla beklemez diyorlar korkuyorum doğurcam diye 😂
durumom2022 Emotion07 benim de kız 28. Haftadan beri baş aşağı her gören aşağı da diyor bana da doktorum da 28. Haftada dedi de şuan göbek deliğimin hizasında hareketlerini hissediyorum çokta aşağıda değil bence 34+3 üm şuan sancım yok ama bel ağrım var inşallah zamanını bekler bebişler
Asim_Mehmet Emotion07 Bende tam 33. Haftadayım, gece çok sancim du bugün doktora gittim, bebek aşağı dönmüş dediler, ilaç verdi 1 ay daha dursun bebek diye
hulyadem-01 Emotion07 aynı haftadayız 33+3 üz benimde göbeğim inmş durumda erkek benimki de hayırlısı kilosu sağlığı yerinde olsunda
Emotion07 durumom2022 Benimde bel kalça ağrısı çok fazla yürürken zorlanıyorum inşallah zamanında gelirler 🙏🏻☺️
Newmom11 Emotion07 30. Haftadan beri vuruyor. 28de asagi dönmüştü.ama 39+5deyiz ve hala doğmadı merak etme 😄
kaderbylozturk Emotion07 kız saçmalama benimki 4. Ayından beri baş aşağı duruyor suanda 32 haftalık bişe olmaz hem suanda doğsa bıle yaşama olasılıgı cok ama cok yüksek merak etme
Emotion07 Asim_Mehmet Benim geçen hafta döndü bebek ama riskli bı durum görmediği için ilaç filan vermedi doktorum size neden verdiler acaba ?
Asim_Mehmet Emotion07 Doğuma zorluyor dedi, aşağı dönmüş, 1 ay kadar daha kalması için verdi, henüz çok erken dedi. Özele mı gidiyorsunuz
Asim_Mehmet Emotion07 Bende özel bir doktorun kliniğine gidiyorum. Benim kasık ağrılarım aşırı oldu ve karnım taş gibi iki gündür
Emotion07 hulyadem-01 Ya benim doğumum belli değil daha 36. Haftada doktor çatı muayesinden sonra karar vericez dedi ☺️
Emotion07 Asim_Mehmet Ben artık sürekli aşağıda hissediyorum kafasıyla bastırıyor ama bazen ayaklarını kaburgama dayıyor o çok canımı acıtıyo 🙄
Tugcozden Asim_Mehmet benimde çok sertleşti 33+5.haftadayım taş gibi ve daha az hareket ediyor sanki neden acaba
Asim_Mehmet Emotion07 ben ilk defa dün gece vajinamda hissettim, hem kasılma sancim vardı hemde onun hareketinden dolayı sancılarım oldu. Kasılmalar oluyor mu sizde, nst ye bağladi mı doktor
Cagla0535 @hulyadem-01 Bende 33+3 haftaligim benim karnım da aşağıda çok bel ağrısı çekiyorum bazen dayanamıyorum hatta sizde yaşıyorsmusunuz aynı durumu
Beyzats Emotion07 33+3 aynı duruyor bi sıkıntımız yok Dönüp dönmedigini bilmiyorum ilk gebeligim üc gun sonra randevumuz var bakalim
Emotion07 Beyzats 36. Haftaya kadar dönmesi için vaktiniz var demişti doktorum hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻