Sedaaa95 Kızlar perşembe doğum yapacağım hastanede yanımda kim kalacak çok kararsız kaldık. Ben eşimle kalırım diyorum ilk çocuğumuz olacak bakabilir miyiz acaba sizler nasıl kaldınız? Ben en çok eşimin yanında rahat ederim ama yapamazsak diye korkuyoruz annem yanımızda diyoruz annem evde kalsın biz hastane sizce eşimle bakabilir miyiz hemşireler yardım ediyor mu? Aranızda eşiyle tek kalan var mı yoksa illa Annem olmalı mı sizce
dnyavnz33 Sedaaa95 bakarsınız biz eşimle ilk bebeğimizde kaldı çok üstesinden geldiysen inanın herkes yapar
Fatmaugurdoku Sedaaa95 bence anneniz kalsın daha bilgili olur babalar ilk doğduğunda kucağına bile zor alıyor bebeği benim eşim çok korkuyordu zarar veririm diye toparlanana kadar almadı bile kucağına 😁size verir siz emzirip yerine koyarsınız fazla ayağa kalkmazsınız. Hem de afedersiniz alt değiştirme üst değiştirme olur kan olur depend ped değiştirirken falan anneniz yardımcı olur eşinizin öyle görmesini istiyorsanız yani o konularda da yardımcı olabilir mi
hemsiree Sedaaa95 yanınızda tecrübeli bir kadının kalması çok daha iyi olur bence. eşiniz sizin işlerinizi görebilir ama bebeğin işlerini göremez tecrübesizdir muhtemelen ilk bebeğiniz olduğu için
Pirayeee Sedaaa95 ben ilk kızımda annem ve eşimle kalmıştım, perşembe doğumum var yine annemle eşim kalack🥰
Sedaaa95 Fatmaugurdoku işte ben eşimden başkasının yanında rahat edemiyorum birde eşim benimle kalmak istiyor beni tek bırakmak istemiyor ama bir taraftab çekiniyor çok arada kaldık😊
Sedaaa95 hemsiree Evet tecrübesiz ama işte bende eşimden başkasının yanında hiç rahat edemiyorum o yüzden aklım takılıyor ya nasıl olacak diye🙄 bebek için eşimin ne yapması gerekecek ki acaba sadece emzirmek için alıp bana vermesi mi lazım birde hemşireler yardımcı oluyor mu
Sedaaa95 Pirayeee bizimde öyle olacak sanırım ikisi birlikte kalacak eşim benimle annem bebekle ilgilenecek😊
egeninincisii Sedaaa95 Annem kalmıştı. Çünkü bebeği bazı testlere götürüyorlar, eşim bebekle gitti annem benimle kaldı. Ayrıca kadınsal bazı durumlardan eşim pek anlamıyor, annem yardımcı oldu. Emzirme konusunda da aynı şekilde annem destek oldu zorlanmadım.
Sedaaa95 egeninincisii Ben annemin yanında emziremem ki utanıyorum eşim dışında kim olursa olsun işte bu tarz şeyler yüzünden eşimle kalayım istiyorum 🙄
hemsiree Sedaaa95 hayır o hemşireler sadece sizin sorunlarınızla ilgilenir maalesef bebekle kesinlikle ilgilenmiyorlar. anneniz ablanız yok mu onların yanında rahat olamaz mısınız ki
Erbe Sedaaa95 ilk çocukta eşiniz size fayda saglayamayabilir ilk başta kucağa almaya bile çekiniyorlar benim ilk cocugumda annem kaldı sonuçta bilgili memeyi tutturmaya falanda ilk olduğu için biraz zorlanabilir eşiniz
Sedaaa95 Erbe Hemşireler yardımcı olmuyor mu ben annemin yanında emzirmeye falan utanırım ya bir tek eşimden utanmam🙄
Erbe Sedaaa95 valla özelde yaptığım halde sadece gelipnseni giydirip ilk nasıl emzircegini soluo bide ağrım olursa ağrı kesici yapiolar başka görmedim hemşire dk bir gelipte emzirtmez zaten o yüzden annen olsa daha rahat edersin canım neyinden utaniyorsum sonuçta annen
Gozdebagay Sedaaa95 utanmayın lütfen bu en doğal durum 🥰 kendinizi bu konuda rahatlatın. Hemşireler tabiki yardımcı olacak bu konuda da rahat olun. Özelde yapıyorsanız çok daha özenli davranırlar zaten.
ZMM8888 Sedaaa95 ilk doğumumda eşim kendi kalmak istedi bnde eşimi istemiştim. İyiki kalmış herşeyde çok yardımcı oldu bebek kıyafetı alt değiştirme emizirmede yardımcı oldu. Hatta bi ara tuvalete girdim hasta bezim düştü heryer mahvoldu ağladım eşime belli etmek istemedim ebeyi çağir dedim o an gördü ve yeni hasta bezi taktı bacaklarımda ki kanları temizledi annem veya kayinvalidem kalsa belki eşimin yanında rahat olduğum kadar rahat olamiycaktım. Bu gebeliğimde de eşim yanımda olsun isterdim ama doğumum devlet hastanesinde olucak. Siz kendiniz düşünün kimin yaninda çok daha rahatsınız o kalsın önemli olan sizin rahat olabilmeniz
Sedaaa95 ZMM8888 İşte bende bunları düşünüyorum ben annemde olsa çekiniyorum çekinmediğim tek kişi eşim o yüzden o kalsın istiyorum ama bir taraftan düşünüyorum acaba yapabilir miyiz diye ama dediğiniz gibi en çok eşimin yanında rahat ederim
Sedaaa95 Erbe Böyleyim ya elimde değil eşimden başkasıyla utanıyorum o yüzden mecburen eşim kalsın diyorum rahat etmek için
Gulbeyazozgul Sedaaa95 canıö benimde persembe dogumum var eşim de kalıcak kayınvalidem ve kız kardesimde bende cok kararaız kaldıö o yüzden suit oda tuttum bir artı bir o yüzden üc kişi kalabiliyor yanında öyle bir imkanın varsa yap derim cünki esimin kalmasını cok istedim hem cocuga alışssın hem bu sureci yasasın benimle diye ama sonucta altımı falan degiştiricek lavoboda yanımda olucak ve tiksinebilir o yüzden kız kardesiminde kalması gerek esin tiksinmezse o yeterli bence ama ben güvenemedim sonucta erkekler öyle kanama falan görmeye alısık degil
Sedaaa95 Gulbeyazozgul Ya zaten hastaneyle konuştum isterse 2 3 kişide kalabilir ama ben kendi rahatımı düşündüğüm işin sadece eşim kalsa yapabilir miyiz diyorum
Demirssmomm Sedaaa95 Aslında birine gerek olmuyor eşinizle kalabilirsiniz. Ama sorun şu anladığım kadarıyla sezeryan olacak, koridorda eşinizle yürürken birinin bebeğin yanında kalması gerek. Tek yürürüm derseniz sorun yokta tek yürüyemezseniz bir destek birde bebeğin yanında biri olmalı
Sedaaa95 Demirssmomm Herkes tek bir kişiyle kalmıyor mu ben bu dediğinizi hiç düşünmemiştim 🙄 annem gelecek zaten gece 10 11 gibi eve dönecek doğumda sabah olacak zaten 10 da yani sabahtan akşama kadar annem olur gece uyumak için eve geçer dedim. Yürüme falan gece 11 e kadar yapılıyor herhalde
Sedaaa95 hemsiree Annemle kardeşim var ama geceye kadar kalsınlar sonra eve dönsünler eşimle tek kalayım istiyorum da rahat olurum diye😊