Burcu1997 Bebekler için çok fazla kış kıyafeti almaya gerek varmı 3 ay filan giyecekler kışlık kıyafetler yoksa almalımıyım
Minibebe Burcu1997 benimde ya şubat sonu yada martta doğum valla 6 9 ay yazlık alıyorum cinsiyeti erkek ama kızımın küçükleri var kışın onları giydiririm evde zaten nereye gidecez
Umran3428 Burcu1997 benimde marta geliyor sadece birkaç aylık yetecek alsak yeter bence çabuk büyüyorlar bir sonraki kışa giyemezler
GulserenKY Benim mart sonu nisan başı görünüyor dogumum. Oğlum da 5 nisan da doğmuştu hemen hemen yakinlar. Çok fazla kışlık almamıştım mevsimlik almıştım 1 2 ay sonra zaten havalar iyice ısınacak iyice ben zibinla gezdirirdim evde.
Duygumert GulserenKY benimde oğlum 4 Nisan doğumlu şuan kızım olucak aynı şekilde Mart sonu Nisan başı görünüyor doğum 😄😄
Burcu1997 Elifilhan1996 erkek dediler bize bakalım 20.haftada detaylı ultrason da netleşir galiba🌸☺️sizler peki
Ozlemiskndr Elifilhan1996 vizen tahmin yaptı geçen hafta bu hafta 14+ 2 de bidaha gidicem bakıcam dedi yine
Burcu1997 Minibebe aynen öyle yap benimde görümcem öyle yapmıştı ikinci doğumunda ☺️hemen küçük geliyormuş öyle diyorlar
Elifilhan1996 Burcu1997 sagsaglim kucağına alırsın inşallah canım ❤️ bizde şuan 15 hafta cuma gününu bekliyoruz bakalım ☺️
GulserenKY Duygumert Yaa ne güzel denk gelmiş bizimde aynı. Hangi sene doğumlu benimki 2017 doğumlu :) Hastaneye 4 nisan gece 11 gibi yattım gece 01.55 te doğdu 2 saat erken doğsa 4.4 oluyordu :)