izobellaaa-_- Buraya girerken aşırı hüzünleniyorum ne ara bitti bu güzel serüven her gece 12 yi beklemek vs 😭🥰 sorum olacak bebeğimin burnundan süt geldi bir sorun olur mu yada fazla mı emziğinden bilgisi olan var mı ?
Eylulmom_ izobellaaa-_- birşey olmaz canım dikkat et gazını çıkartıp mutlaka yatır daha rahat uyur 🥰 bu arada bizimde en azından benimde gözlerim arada arar oldu 😅
izobellaaa-_- Eylulmom_ valla sorma doğum. Yaptıktan sonra öyle bir duygusalım ki anne olunca anlarsın dedikleri bu olsa gerek şimdi anladım fazlası ile 🧿
eylulmomm @izobellaaa-_- aaayy ozlendin bakıyorum arada bir girmişmisin diye nasıl gidiyo bebekli hayat 🥰
izobellaaa-_- eylulmomm çok güzel canım şükür çocuğum çok sakin şimdilik bakalım biraz kendine gelince ne olacak 😅🧿 bende çok özledim burayı sohbeti samimiyeti ama çocuktan sonra girmeye vaktim yok artık
Eylulmom_ izobellaaa-_- ay maşallah size de daha da yoğun duygular yaşayacaksın 🥰ama insan girmeye vakti oluyor ya bak bana 2.5 aylık bebe ile buralarda dolanıyorum
fatmaa37demi5 izobellaaa-_- başını göğsün ile aynı tutmaya çalış aşağıda kalmasın. Aşağı da kalinca öyle yapabiliyor
heyzil06 izobellaaa-_- ne güzellll 🥹😍 allah bu duyguyu bekleyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah 🥹🤲🏼🌸🐣
izobellaaa-_- Eylulmom_ evet çok şükür annem var yanımda birde bebek zaten uyuyup duruyor ben sadece uykusuzum o yüzden nereye bulursam yatıp uyuyorum bebek uyurken gece uyuyamıyorum boğazına birşey kaçar ne olur ne olmaz diye 😀🤦🏻♀️
Azizinannesi2 izobellaaa-_- yaaa Allah analı babalı büyüsün inşallah 🙏❤️❤️❤️ bu kadar duygusal olduğumuz yeterli diye düşünüyorum 😂😂
QUEEN088 izobellaaa-_- Ya)sen burda hamileydinn aramizdaydin😁Şimdi Annesin🥰 Benimde çoçukta olmuştu kafasın dik tutuyordum
izobellaaa-_- QUEEN088 evet kuzum sorma zaman nasıl geçti 2 sene sonra Allah izin verirsin buradayım planım o elindekini bi büyüt derler 😂
Eylulmom_ izobellaaa-_- ah bu lohusalık ta en sevdiğim olay mükemmel tatlı bir uyku oluyor insanda annen de yanında bol bol bu günlerin keyfini çıkar kendini de çok özletme buralarda 😊