Azra41 _sanslianne_ Aynen kuzum fazla olsunda eksik olmasın bıdaha oralardan nerden alcam hersey zaten ateş pahası bide hastaneler de daha da pahalıdır valla .. aynen komposto nst ye girdgim zaman bana kağıt verdiler gerekli liste orda da yazıyordu .
Neslihan5241 Azra41 valla benim bu 4.cu gebeliğim olduğu için alışkınım ondan dedim canım ama kasıklarıma ağrı vuruyor kramp vuruyor.yatip uyuyamıyorum bile
Son-ali295 Azra41 ben bu kadar malzeme koyarsam eşim bir aymi kalican der biz anneler herşeyi düşünelim babalar abartı desin of off
Taricat Azra41 ay iyi ki yazmışsın bize de fikir olur ss alayım 😌 ikinci doğumum olacak ama neler konulacak insan unutuyor yine de 🤷🏻♀️ sağlıkla gelsin bebişler 🥰
Azra41 Taricat Yani çok az bilemem bana verilen hastaneden liste ebe takibiyle yaptık biseyler işte çok olsunda az olmasın 🙊
Son-ali295 Azra41 yok benimki herşeye karışır çok bilmiş benim eşim o fazla bu fazla der sonra lazim olunca deli olur gider alır 😂😂
Azra41 Son-ali295 Ay yok değil öyle şükür 😄 öyle olsa sonradan lazım olan bişey oldumu kafasına geçiririm skdhgdgsgs 🤣🙊😄😁
Son-ali295 Azra41 inanır mısın daha bezi aldıramadim acele ettiğimi düşünüyor deliricem artik daha çanta bile ortada yok hazır değil artık gidelim evimize hazırlık yapmam lazim diyorum eşyaları yıkamak lazim temizlik falan diyorum yok erken erken diyip ömrümü yedi 😁😁
demetarik Songulll46____28 bebek temizleme pamuklari var daha ilk günden popise islak mendil pisik kremi vs surulmez diye koymadim çantama ben
Merve201119 Azra41 33 hafta oldum daha yikamadim bile hafta sonu yapayım dedim malum iki çocuk olunca evde herseye üşeniyor insan
Azra41 Merve201119 Kıyamam bende annemdeyim 1 buçuk aydır burda doğum yapicam biraz sıkıntılı gebeliğim erkenden hallettik herşeyi . Rabbim sizede kolaylık versin kuzum zor çocuklarla da biseyler yapmak
Azra41 Son-ali295 Benimkide erken erken diyordu eşyalar vs için 5500 aldığı babamın beşik şuan 9000 milyardan fazla .. Bezde stokladim ben ıslak mendille birlikte iyi ki almışız diyor şimdide 😄
Dlnsmsek06 Azra41 ben hastanede bebeğin yatacağı yatağın içinde çarşaf koydum temiz olmaz diye ,göğüs pompası koydum,biberon ve ikramlık çikolatalar yaptırmıştım onlarında koydum 😁🤭
Azra41 Dlnsmsek06 koydum aşkım onlari da bende biraz takıntılıyim aslında annem bu yüzden çok kızıyor bana 😁 bana kalsa bebemin küçük beşiği var onu götürürüm valla hahaah 😄🤣
Dlnsmsek06 Azra41 bizimkilerde kıziyor eşim dahil olmak üzere ama orada ihtiyaç olsa daha kötü bence 🤭😁😁
Zeynepdsdgn Azra41 benim daha çok var ama bende bunlari not alayım bari insanın aklına bazen gelmiyor en azından sizden bakarak hazırlarım o zaman teşekkürler 🙏😂
Azra41 Zeynepdsdgn bende bilmiyordum bide acemisin birine sorsam herkes farklı bişi söylüyor nst ye girdim çıkarken gerekli malzemeler yazan kağıt verdiler ondan bide ebe takip ediyorum oda hamile ondan bakarak ayarladım işte 🥰