edaakks Merhaba Agrım oldugu ıcın nts cektırdım nts de agrı sancı gorunmedı ama benım alt kısmımda 2 gundur sureklı olan bir agrı vardı alttan muayene önerdiler zararı olmaz dendi ama muayene sonra kanamam oldu normal denildi basına gelen varmı
adehuS edaakks Bende 35 haftalık hamileyim,nst de sancım çıktığı için yatış verilmişti ve açıklığıma baktılar hafif kanamam oldu 2 gün geçti üstünden şükür bişey olmadı sanırım zedelendiğinden oluyo birşey olmaz Allah’ın izniyle
edaakks adehuS nts de agrı cıkmadı ama benım agrılarım vardı yalancı sancı dedıler acıklıga bakalım dedı 1 cm mıs ama sonrasında hemen kanama oldu suan da kanama var kanamadan bir artıs yok ama
Eylulmom_ edaakks bazen doğumu başlatmak için alttan doktor muayene ile uyarıyor ama o zaman farklı birşey uyguluyor içerde canım
edaakks Eylulmom_ yok sadece acılma varkı yokmu dıye parmagı ile baktı ebe ben cok kastıgım ıcınde olabılır belkı
eslemesila edaakks bende tam o gün gittim ağrılarından dolayı benimde kanamam oldu 38 oldum ve hala kahveye dönük geliyor bir kac kere daha gittim ama sıkıntı yok dediler muayene kaynaklı oluyormuş bende çok korktum ama yapacağım bisey yok
edaakks eslemesila suan erken olunca da cok korktum kanama da dogum baslangıcıda sayılıyormus ya o yuzden. İnşallah kesilir kanamam sizde inşallah saglıkla alırsınız kucagınıza
Eylulmom_ edaakks sen çok kastının içindir o zaman canım böyle durumlarda kasmam esxta acı hissi veriyor teslim et kendini düşünme çok daha rahat oluyor
eslemesila edaakks muayeneden önce olan kanamalar doğu başlangıcı sayiliyormus muayeneden sonra değil canm o yüzden iki 3 defa gittim ama bisey yapmadilar
elifuslu1002 edaakks benimde olmuştu sonra 2 saat içinde falan geçti muaneden sonra ola biliyor eger cok olursa devsm ederse tekrar acile yada doktorunuza başvurun