Orkide_20 Kızlar üşüttum , grip oldum yaa. Grip beni çok ağır tutuyor . Gebelikte gripte ilaç kullanılıyor mu ? Nasıl atlatirim en kolay 🤧😓😓 grip olan var mı başka
Ozge_5516 Orkide_20 bn dün oldum grip doktorunuza sormadan hap kullanmayin limonlu corba iciyorum limonlu balli ilik su tuzlu gargara yapıyorum bol meyve yiyin c vitamini alın pesine yogyrt yiyin( seker cikmasin diye oneride bulundular) gecmis olsun bu arada cabuk atlatirsinz
Derya_gumus Orkide_20 valla ben resmen 1 haftadir gribim mahvolmus durumdayim oksuruk balgam sarmis bogazimi oksurmekten kasiklarima karnima agrilar giriyo napcam bilmiyorum hamileyken ilacta icilmiyo Allah yardimcimiz olsun valla kacgundur bende gecmedi hala daha kacgunde surer bilmiyorum agir geciyo:((
Serencihannn Orkide_20 portakal suyu yarım bardak limon suyu yarım bardak Nar suyu yarım bardak bunların karştrp içtim ayrıca bal karabiber sıcak su limon karştrıpp içtim tadı kötü ama 2 güne düzelmştm boğazım içinde tuzlu su ile gargara yaptım
Orkide_20 Derya_gumus ay çok kötü gerçekten 35 haftaligim canımda ağırlaştı . Kötü hissediyorum. Normal zamanda grip olunca ilaçsız atlatamiyordum zaten. Şuan daha zor olucak biliyorum. Allah yardımcımız olsun sizede şifalar diliyorum