hayalperest2310 hopelessMom ya bende hafif bir kaşıntıyla başladı sonra pütürlesti somra sivilce gibi oldu bem sivilce sanıp sıkmaya çalıştım baktım öyle birşey degil etleşiyor benim sadece on günde baya baya çoğaldı karışım verdi iki gündür sürüyorum acayip yakıyo umarım sizde yoktur bu illet
ogbi ben hamilelikten önce yaşadım elma sürmesini pamuğa batirip vajinanın diş kısmında olanlar için koydum yakıyo biraz ama bitirdi dışında ilanları yakma işlemine gerek kalmadı ve bağışıklığını güçlendirici şeyler tükettim çok şükür bitti
MinelHaapy Valla çok kötü bişi ben ilaç kullandım sürdüğüm yerler hep yara oldu şimdi onların iğleşmesini bekliyorum bende bu siğiller ilk çıktığında doktor smear testi de yaptı bana sizde bi yaptırın derim
MinelHaapy Yusufii doktorumun bana dediği cinsel yolla bulaşan bişeymiş ama benm eşimde öle bişi yok gene de bulaşıyormuş bende hamile olduğumu öğrendiğim ay çıktı sanırım hamilelikten ötürü çıktı şuan tek düşündüğüm normal doğum yapamama ☹️
hayalperest2310 Yusufii maalesef olmuyormuş vücutta oluyormus bu hastalık tedavi sürecindeyim hala dökmedi siğiller asiri iğrenc normal doğumu geçtim artık ama bununla mı yasayacz hep psikolojim bozuldu🥲
MinelHaapy hayalperest2310 canım bana doktorum eğer Ozamana kadr geçmezse normal doğum yapamazsın dedi ama geçerse bi ihtimal yaparsın demek istedi sanırım benim döküldü siğiller kimyasal ilaç yaktı döktü ama dökülen yerler hep yara oldu şuan onların iğleşmesini bekliyorum
hayalperest2310 MinelHaapy ya birşey sorcam doktor asit verdi demiştim ya sende kullanmışsn acayıp yakıyo bugün kullanamadım sende de öyle oldu mu ömrümden ömür gitti çok ağladım
hayalperest2310 MinelHaapy canım benim seanslar bitti çok şükür kalmadı birşey doktorum eğer doğuma kadar aktif lezyon olmasa normal doğum yapacağını söyledi iç dış hepsini temizledi seni de bilgilendireyim dedim
MinelHaapy hayalperest2310 benim hep yara olmuştu daha yeni yeni geçiyor yaralar bende çok ağladım lavabo çıkarken falan yakıyordu
hayalperest2310 MinelHaapy bende o durumdayım beyazlaştı tahriş de olmuş daha tam döktü diyemem ama canımı acayip yakıyo sürene kadar ağlaya ağlaya çözüm olur bu acıya değer mi bari
hayalperest2310 teacherozlem tedavi yönteminiz nasıldı sezeryanı da olurum sıkıntı degil de bu illet baya canımı sıkıyo😭