hayalperest2310 ilaydak443 olmadı aksine üstümdeki stres gitti temizlendi orayı öyle görmek daha çok moralimi bozuyordu
ilaydak443 hayalperest2310 peki anestezi ile mi yapıldı banada yapilcakta bir zararı olsa doktorlar yapmaz odur düşünüyorum 25 haftalık hamileyim
hayalperest2310 ilaydak443 yok canım anestezisiz oldu 4 seansta bitti çok şükür şimdilik birşey yok ama belli de olmaz inşallah çıkmaz
ilaydak443 hayalperest2310 benim lokal anestezi ile olcakamista araştırma hastanesi bebeğe filan bir zarari olsa yapmaz diye düşünüyorum ama ister istemez stresliyim
hayalperest2310 ilaydak443 sizin fazla büyük olduğu için ihtiyaç duymuşlardır hiçbir sıkıntısı yok gönül rahatlığıyla gidebilirsin
Minikmucizemmm26 hayalperest2310 malesef bende de var ama gebelik haftası küçük olduğu için şuan da ilaçta kullanamıyorum 4 aylıkken yeniden konuscaz insAllah hemen geçer
hayalperest2310 Minikmucizemmm26 ne kadar erken o kadar iyi canım benim 14 haftalıkken çıkmıştı biraz geç kalmıştım
ilaydak443 Minikmucizemmm26 bende 25 haftalık hamileyim Perşembe günü anestezi ile yakılma kararı alindi