Asil_hatun Sancıyi biliyorum gelip gider sancı qma benim birden bi girdi sol tarafımda şiddetli ağrı 2 saattir var rahatlayamadim sancı değil ağrı şeklinde girdi sol tarafa nedir bu acaba yaşayan oldumu
Zey2211 Bende 33. Haftadayım ama yaşamadım öyle bişey üşütmeye bağlı olabilir mi yine de doktora gitmek faydalı olur sanki
Asil_hatun denizasigi bugün kontrolum vardı zaten bi sıkinti yok sadece 35 hqftalik görünüyor dedi 2 hafta erken bekle dogumu dedi
Kaahvelii Asil_hatun Ay benim de mi öyle olur acaba 🙈 1.5 hafta kadar ileriden geldi hep ama böyle bisi söylemedi belki 2. Gebeligim Bi tık daha erken gelebilir diye ümit ediyorum 🙈 Bu arada mutlaka bebeğin sol tarafta bir yere aşırı dayanmistir kendini çekse bile ordan acısı yavaş yavaş gecer
denizasigi Asil_hatun bebeğin gelisiminin önde olmasiyla alakasi yokmuş doğumun. bana doktorum öyle dedi
mikaa Bobrek ola bilir, bende de sag bobrek tarafda agri kesici ile bile gecmeyen bir agri olmustu bobrek genislenmesi ve enfeksiyonu varmis, bir acile gorunun bence
Asil_hatun Kaahvelii haraketli olduğu bi andı ondan da olabilir dediğiniz gibi benimde 3. Gebeligim ama erken bekle dedi
Asil_hatun denizasigi bende oylr biliyorum ama doktorum ısrarla ultrason tarihine göre dogurursun diyo
denizasigi Asil_hatun valla ben daha hafta sonu doktoruma sordum..benim de önde çıkıyor. doğum neye göre olacak dedim. farz etki ben 25 yaşındayım ama 30 yaşında gosteriyorum. ama yaşım 25 dedi aynı mantık felan dedi. o yüzden doğum bebeğin haftasına gore yani adet tarihine göre oluyormus aksi bisey olmadıkça sancı vs.