iddi Grip gibi bi şey oldum burnum tıkalı. Nefes alamıyorum, haliyle uyuyamıyorum da. İlaç da kullanamıyorum. Bir bildiği olan var mı 😔
Busranurasikk iddi aynı dertten muzdaripiz valla bende uyuyamıyorum şu köşede bekleyeyim 🙈 burun bandı da deniz suyu da işe yaramadı bende 😢
Denizelaali iddi sıcak suya zencefil, limon bal ekleyip bekliyorum sonrada süzüp içiyorum, 2 gün önce franjit grip bir aradaydı şimdi daha iyiyim. Umarım sana da iyi gelir eğer bir alerjin yoksa.
Blackmelody iddi toz zencefili sıcak suya limon sıkıp 1 çay kaşığı koy. Onu iç yakacak ve burnun açılacak. Eğer evde yoksa her hamilede olmalı yarın alırsın :) elma sirkesi bir tatlı kaşığı iç o da yakıp burnunu açabilir. Vicks varsa burun deliklerine çok ama çok az sür.
Deda iddi Hamileliğimin başından beri burun tıkanıklığım var burnumu suyla temizliyorum biraz iyi oluyo ama hep tıkanık😕 Kan dolaşımımız hızlı olduğu için oluyormuş👍
iddi Busranurasikk bende denedim. Başım ağrıyor artık nefes alamamaktan. İnşallah biri bi öneride bulunur da bu gece rahat uyuruz. Ben sabah işe gidicem hala uyanığım 😕
GulaferKelesoglu En güzeli selpak marka mentollü mendil içine çektikçe açıyor ve grip başlangıcı varsa ılık suya tam limon sık, bir tatlı kaşığı bal ve karabiber at günde 2 defa iç eminim daha dinç hissedersin
iddi GulaferKelesoglu bi yerim ağrımıyor aslında sadece burnum tıkandı. Bugün hapşırıyordum da ama şimdi yok. Burun tıkanıklığı ve baş ağrısı var sadece
Busranurasikk iddi ayaktayken sorun yok yattığım an o burun tıkanıyor anlamadım gitti fitil olucam en sonunda 😢
GulaferKelesoglu iddi doğru tabi haklısın o zaman küçük bi kapta yumurtalık gibi yada çaydanlıkta su kaynat onun buharını çek o da çok rahatlatır. Peçeteyi alırsın yarın vs 😊
Bebebebe Bende iki gündür hapşırıyorum ve burnum tıkalı grip gibiydim ama ıhlamur içtim biraz hafifledi. Ama burun tıkanıklığım hala vart🤦🏻♀️
iddi Busranurasikk bende yaaa. İki yastık üst üste koydum rahat nefes alabilmek için. O birazcık iyi geldi yoksa uzanamıyordum
iddi Busranurasikk balkona bi gidip geldim sanki soğuk hava iyi geldi. Bi denesene belki sana da iyi gelir. Uzanırken de iki yastık üst üste koyup uzan
Busranurasikk iddi şuan oturuyorum tıkalı değil yatağa geçeyim uzanayım tıkanır 😢 yatmaktan korkuyorum valla kuzum