chicharitoo Merhabalar. En son kaçıncı haftaya kadar ayrıntılı ultrason yapılıyor? Bir de devlet hastanesinde yaptıran var mı?
Helinozan chicharitoo develte yapilmiyor bnde cok arastridm sonunda bugun ozele gittim 250 tl muayene ücreti benim develtekti doktor 22.haftaya kadar yapalisin dedi bnde suan 21+4gunlk oldm
benkosarim chicharitoo hangi şehirde yaşıyorsunuz İstanbul’da Marmara eğitim araştırma’da yapılıyor Zeynep kamil’de de yapılıyormuş ama öyle resim falan vermiyor 10 dakika bakıp gönderiyorlar özellerde yarım saat falan inceliyorlar
chicharitoo benkosarim devlette de yer buldum aslında kanuni de ama özelde de ayarlamıştım 1400 liraya. Devlet 18 ekimde o zamana kadar 22. Haftamda oluyorum ondan emin olamadım. Kendi doktorum 22 ye kadar yapılmasını tavsiye ederim demişti.
Kubrabsyg45 chicharitoo ben Çarşamba günü gittim yok artık dedi diğer araştırma hastanelerine yönlendirdi. Evet haber verirseniz sevinirim 🌸
Efsun_35 chicharitoo 22 hafta dayım yarın yapma ya gidiyorum eşimde gelecek cinsiyet içinde rabbim fırsat versin yarına
Karakaya38 chicharitoo özeller 27 haftaya kadar yapıyor devlet 22 yada 23 haftaya kadar bende bugün yaptırdım özelde 24+2yim
Karakaya38 chicharitoo 22 kadar öneriyorlar evet ama bir sıkıntı oldugunda yada istege baglı 27 haftaya kadar yapıyorlarmış
annesivekuzusu chicharitoo 23 hafta diye biliyorum bende özele gidiyordum normalde fakat fiyati duyunca gidemedim 1000 TL ultrason 375 lira da muayene parası gereksiz gördüm açıkçası yapan devlet hastaneleri var istanbul da mi yaşıyorsunuz ?
Helinozan annesivekuzusu bnde bugun detaylı icin gittim ozele sadece muyanqe parasi verdim 250 tl izmr tinaztepe
chicharitoo annesivekuzusu işte bende 1400 e anlaştım devlette de buldum aslında ama biraz geç tarihe o yüzden özele gidicem sanırım
chicharitoo Helinozan bu kadar uygun nasıl oluyor. Benim araştırdığım doktor iyi bir doktor ama bayağa da uygun sizinki ne güzel
annesivekuzusu chicharitoo metin sabancı baltalimanı kemik hastalıkları hastanesin de aynı gün içerisinde aldim 182 den bence konum olarak yakinsaniz bi denemelisiniz şansınızı ☺