Elifsahin93- Merhaba kızlar 4gunun sonunda hastaneden çıktım. Günde 3 kere adalat verdi doktorum. Rahimde açılma yok ama sabah tekrar gdiicem kontrole. Adalar sizce daha nekadar geciktirir. Sancılarım var nstdede çıkıyor ara ara.32+5 olduk bugün.
Gulum_ozkan Elifsahin93- bu adalat size ağır gelmiyor mu birde 3 tane benm de erken doğum riski var bende iciyrm 30dan beri bana ağır geliyor çok çarpıntı yapıyor 35 haftalık olduk 2 gün önce gene yattım hastanede
Kabaktatlisi Allah yardımcınız olsun bende 32+6 yla hastaneye yattım bugün. Yarın doğum olacak Allah kısmet ederse inşallah
Elifsahin93- Kabaktatlisi Rabbim sagsaglim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Sizi neden doğuma alıyorlar.
Kabaktatlisi Elifsahin93- Amin inşallah, tek plasentadan besleniyorlar son 3 4 haftadır baya azaldı kilo alımları, bugünde kordondaki kan akışında sıkıntı görüldü, kordon dolaşması var muhtemelen o yüzden alınacaklar bebeklerim.
Elifsahin93- Qnl bel karın kasık agrilar ve rahimde ve makatta çok baskı var. Doktor rahim yumusamis dedi.
Umranbl Benim de 32 . Haftada nst de sancim çıkmıştı 33 de göründüm sancı yok dedi doktor Belli ki yalancı sancilardi ama yine böyle okuyunca tedirgin oluyorum acaba hissetmiyorum ama var mıdır diye her hafta nst ye giresim var.