Zumraninannesi06 Annesininportakali53 tamam tamam bıraktım 😅😅 ama herhangi aksi bir duruma karşılık herkes hazırda beklesin diyor o yüzden dedim ay😅😅
Annesininportakali53 Eddakayaa akşam akşam 10 kiloluk makine dolusu kıyafet attım evin her köşesi kıyafet doldu farkettim de daha yikanacak 2 makine dolusu kıyafet var iyi ki atmışım gerçekten utulemeyi saymıyorum bile🤣 2 haftaya anca biter
Eddakayaa Annesininportakali53 hehh maşallah 😂😂 Allah kolaylık versin şimdi sana 😂😂yakın olsaydık yardıma gelirdim çok keyifli oluyo o ufak ufak elbiseleri asmak ütülemek
TeoMom Annesininportakali53 Ben daha alışveriş işini bitiremediğim için bekliyorum ama 30 oldum 32 gibi yıkarım ütülerim diyordum
Annesininportakali53 TeoMom 32 de kesin başla bak benden demesi burdakilerin gazına geldim aksam aksam 10 kiloluk makineyi tika basa doldurup çalıştırdım evin heryeri bebek kıyafeti doldu😅 daha 2 makine dolusu kıyafet battaniye vs. Var bide bunları utulemesi var ben zaten 2 haftaya anca bitiririm
Annesininportakali53 Eddakayaa çok keyifli de ben durmadan acıktığım için hep mola vermek zorunda kaliyorum🤣🤣🤣 sağol kuzum düşünmen yeter bitirince bir oh çekerim artik
Arife2736 Annesininportakali53 malasef bende de durum aynı bu hafta doğum için çantayı hazırlamam gerek bide uyku isteği devamlı uyumam çok kötü bı durum bide doğum temizliği yapılacak nasıl olcak bilmiyorum
Annesininportakali53 Arife2736 ay daha temizlik hastane çantası var onları hep unutmuşum. Hastane çantası 34te hazırlanır temizlik doğuma yakın daha iyi olur ama şuan 10 kiloluk makine çalıştırdım tıka basa heryer bebek kıyafeti doldu daha yikanacak 2 makine dolusu kıyafet battaniye daha var bide utulenecek valla vurdakilerin gazına gelip attım iyi ki yıkamış zaten anca yıka utule diz derken 34. Haftada olurum
Emmosch Yarın 37+0 olacağım,daha bugün yıkayabildim 😅 bi türlü elim değmedi,şükür bugün hallettim ,1-2 güne de ütülerim inşallah 😬
Annesininportakali53 Emmosch amanın ne yaptın 😅😅 kız gece gece burdakilerin gazına gelip makine çalıştırdı. 10 kiloluk makine tıka basa doldu şimdi astım evin heryeri kıyafet oldu bide daha yikanacak 2 makine dolusu daha kıyafet ve battaniye var utulemeyi saymıyorum bile 🤷♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Arife2736 Annesininportakali53 aynen öyle bir günde bitmiyor işler yavaş yavaş yapıyorsun zaten bır iki haftayı buluyor sonradinev temizliği o ara dogururux her halde 🤭🤭
Hbpxhbpx Annesininportakali53 merhabalar . Renk renk mi ayırdınız ? Ben şu renkleri birbirine geçirmeyen bezlerden aldım ama cesarette edemiyorum . Nasıl yıkayacağım açıkçası kafam karışık . Tek beyazlar var . Beyaz pembeler var . Sadece kırmızılar var . Yardımcı olursanız sevinirim 🙏
1erkekkannesiiii Annesininportakali53 24+4 deyim her şeyi yıkadım ütüledim katladım. İyiki de yapmışım canım çıktı 😅 Bel sırt ağrım iyice arttı daha sonra hiç yapamam diye yapıp dolabına yerleştirdim üstlerini örttüm ne olur ne olmaz 😅🥰 (yardım edecek kimse yok o yüzden erkenden yaptım. Yardım edecek olsa az daha beklerdim)
Annesininportakali53 1erkekkannesiiii ben hala erken diye geziniyorum erken değilmiş bende simdi attim makine tika basa doldu heryer kıyafet oldu daha 2 makine dolusu yikanacak kıyafetler var utulemeyi saymıyorum benim iş 34.haftaya anca biter zaten🤣🤣🤣
1erkekkannesiiii Annesininportakali53 evet ben 2-3 günde anca yaptım cok uzun sürüyor habire de dinlenme molası 🥹 bel ağrım vardı 10 kat arttı oyy Allah kolaylıklar versin canımm
_edakrsu22 Annesininportakali53 daha 28+1 ama 30 dan sonra düşünüyorum bebeğim geriden geliyor bugün kontrolm vardı doktor takip etmemiz gerekiyor dedi belki perinatoloji bolumune gidebilirim ister istemez geriden geliyor diye erken doğumu başlatabilirler diye düşünüyorum
Kaahvelii Asdfka_1 32. Haftada başlayan sancimiz nasıl olmuştu karnınız aşağı inmiş miydi ? Ve kivezde kalmış miydi bebeginiz?
Asdfka_1 Kaahvelii karnımın aşağı inip inmediğini şuan hatırlamıyorum o an da hiç lafı olmuş muydu hatırlayamadım. Karnımdan belime vuran bir ağrıydı ve alt tarafımda da oluyordu. Sezeryan olacaktı doğumum ama açılmam başlamıştı, rahim incelmeye başlamıştı. Ciğer geliştirici iğne falan vurmuşlardı. 34. Haftada doğum yaptım ilk başta küveze alınmayacak demişlerdi odaya yanıma getirdiler ama emzirirken inlemeye başladı ememedi. 4 gün küvezde kaldı ilk gün solunumla ilgili destek almıştı
Annesininportakali53 marnus valla yap kurtul ben simdi attim makineye 10 kilo makine tıka basa doldu astım heryer kiyafet doldu bunlar kurusun daha 2 makine dolusu kıyafet battaniye atacam bide utulemesi var zaten bu net 1-2 haftayı bulur benim için 34 e anca bitiririm şuana kadar çok şükür çok rahat geldim ama bebeğim dogum pozisyonu almis o yuzden kaburgalarimi tekmeliyor hep o yuzden zorlaşıyor iş yapmak halledecem kafam rahat olsun Allah korusun ama 37 den sonra geleceği ne malum o kadar da değil bence hazırda durmalı kenar da 34 e kadar bitmeli diye düşünüyorum bence yapmaya başla 🤣