Hafizeipek ArzuOrhanYldrm ben 2 aylıkken çok isteyip doktorumu arayıp yemiştim ama iyice pişirtmiştim zaten doktor da 1 seferlik ye demişti
CansuOztomurcuk ArzuOrhanYldrm Canın çok istiyorsa ye tabi. Yemezsen kendine yiyemedim diye sıkıntı da yaparsın. Bende 4-5 kere yemişimdir. Bi sıkıntı olmadı hiç. Midyeyi de çok canım çekerse 1-2 tane bir kaç sefer yemişliğim var.
Kivito Eğer güvenilir bir yerde yersen olabilir ama pek tavsiye etmeyebilir doktor sanki bende midye gördüm ama yemedim
Deniz34 Ben yedim baya 7-8 kere felan yemişimdir güvenilir temiz bir yerde. Ama doktorlar sakıncalı Diyip yasaklıyorlar tabi en iyisini onlar bilir ama ben hamilelik boyunca hep bol baharatlı şeylere aşerdim. Dayanamayıp yedim. İnşallah bebeğimde bir sorun olmaz.
osg kokoreç güzel temizlenip iyi piştikten sonra sıkıntı yok , yasak olma sebebi o. midye civa yüksek diye yasak .
Aydemir Ben ilk 3 ay bilmeden yasak olduğunu canımın deli gibi istemesi sonucu yedim şuan 6 aylık hamileyim şükür bi sorun yok. İyi temiz güvenilir yerden yiyebilirsiniz bence abartmamak şartıyla. 😊