Biricigim Gece 4 suyum ve nisanım geldi fışkırdı baya önce sandım isiyorum baktım tutamıyorum ve anladim hemen gittik hastaneye ebe kontrol etti 2 cm açılma var dedi kendi şansını bekleyelim dedi ve baktıki olmuyor suni sanci verdiler çok zordu önce 4 cm oldu sonra 7 cm dogumhaneye aldılar bebeğim 3270 gr bi gün öncesi kontrol vardı o gecesi sancim tutdu zaten akşam artık dogumhaneye girdim odama dönemedim çok zor doğum oldum bebeğim gelmedi kafası yukarda kaldı ve doğarken kol takılması yaşadı binbir zorlukla doğan yasïnim nefessiz ve mosmor dünyaya geldi ebeler ağlıyor ya muhammed aşkına hayata tutun doktorum ağlıyor ona oksijen veriyolar mosmordu gördüm beni bıraktılar agliyorlar bağrıştılar dua ediyolar eşim başladı zile basmaya kapaya vurmaya ağlıyormuş onca sesi duyunca annemler zor sakinleştirmis ve ben acılar içinde bebeğimi koklayamadañ yoğun bakımda aldılar bi sürü makinaya bağlı 3870 gr doğdu ebeler doktorlar hastane şaşırdılar aşağıya odama indim ben bitmiştim herkesin bebeğinin ağlama sesi varken benim yoktu hastaneden bebegimsiz çıktım çok zordu cokk şimdi bugün gitti eşim ve bebeğin sağ koluñü oynatamiyimus eğer yaşarsa bunun için kemik hastanesine yonlemdircrklermis oğlumun y asïn allah rizasi için bebeğime dua edin arkadaşlar yalvaririm ve bugün doktor demis eğer ki bole olmasaydı anneyi kaybediyoduķ ve ben zaten şu an kaybolmuş gibiyim canım yanıyor allahım dua edin ne olur
Minikpopo Biricigim Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah 🙏🏻 Şu an açın kuranı ve okuyun bol bol şafi ismini tesbih edin inşallah yavrunuz tutunacaktır hayata 🤗 pozitif düşünün allahın izniyle pozitif olsun.
Deletedmom831 Biricigim canım olurken ağladım 😔 Rabbim o minik meleği sana bağışlasn insallah sağsalim evinize dönersiniz 😞
Gulsahh1 Biricigim Allahim şifa versin sana bagışlasın bebeğini bol bol kuran okuyup dua edin Allah büyük inşallah kucaginiza alırsınız
Ervarana Rabbim şifa versin evlat çok başka yusuf suresini bolca okuyun bizim dualarımızda sizinle inş allahtan umut kesilmez 😔
mac Biricigim resmen onların hatası bebeği nefessiz bırakmıslar yasadığınız çok zor allahım sabır versin😥😥😥 inş biranönce sağlığına kavuşur
Nefesliva Biricigim Rabbim şifa versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı şekilde çocugunu kucagına alırsın🙏🏻
Rumeysaylz Çok üzgünüm umarım şuan ikinizde iyisinizdir. Allah acil şifalar versin yavruna sağlığına kavuşsun inşallah tez zamanda güzel günler olsun önünüzde hep canım 🙏😔🙏
Ruzgarr Biricigim rabbim Şafi ismiyle şifa versin.bol bol "ya Şafi" diye tesbih çek.güçlü ol bebeğin hissedecektir. 🙁