Cok şükür kızıma kavuştum ben. Sabah 8.00de yatisim yapildi. 8.40da ameliyathaneye indim ve tam 10 dk sonra kizimi odaya aldilar. Saat tam 9.05 de beni odaya aldilar. Ameliyathanede uyandirdilar beni hep konuşturdular tekrar uyumayayim diye. Ben genel anestezi tercih ettim ilk dogumumda bu sekildeydi çünkü. Odaya geldim ve hemen emzirmeye basladim esimin destegi ile sari sutu almasini sagladik ama biraz agrim vardi o sirada 10 dakikadan fazla emziremedim , istedigim uzerine doktorum hic sonda takmadi ve kum torbasi koymadilar dolayisi ile Hemsireler 30 dk arayla gelip surekli karnima bastirdi kanama aksin diye biraz aciyor bu islem yalan diyemem çünkü oksuremedigim icinde nefesimi zor kontrol altina aldim ama poponu havaya kaldir indir yaparsan bunada gerek kalmaz dediler hep o sekilde yaptim. Saat tam 12de corbami ictikten sonra ayaga kaldirdilar 2 tur oda da atip geri yattim 12.45 gibi tuvalete gitmek icin tekrar kaldim 2. Kalkistan sonra desteksiz kalkip oturup yatmaya basladim bu saate kadar da ayaktaydim sayilir arada oturuyorum emziriyorum esime veriyorum o gazini alip yatırıyor 😍
Son usg 38+1 de 3.500 kilo ve 50 cm denildi.
Bugun tam 39+0 da dogum oldu tam 3 kilo ve 49 cm doğdu minik prensesim 🥰🥰
Ben sirami saldim darisi sizlere insallah.
Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz müsait oldukca cevaplarim🙏🙏