Rosense Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Kendisine kolay kolay ulaşamıyorum, bir ihtiyacım olduğunda 1 ay sonraki randevuyu bekliyorum. Özel hastane veya muayenehanede önerebileceğiniz doktorları bekliyorum.
yasminnnnnnn Rosense ben İstanbul’dan yeni geldim Dr fuat eserol gidiyordum çok memnundum halkalı meydan evlerinde
gunesx İstanbul’da Ferhat uysal var il değişikliğiyle devam edemedim ama giden çok tanıdığım ve doğum yapan var herkes çok memnun özel muayenesi var o civarda internetten bakabilirsin ben en çok ondan memnun kaldım öneririm canım 💗
Canan-02 Melisakeskinn mrb bende ben ahmet beye yeni başladım henüz 8 haftalığım daha siz ne kadardır birlikte götürüyosunuz ahmet beyle nasıl biri kendisi
Canan-02 KardelenOzturkk bende oraya başladım ahmet beye yakın diye ama siz neden yapmak istemiyosunuz acaba
Rosense Gzmnk hastanenin kadın doğum bölümü hakkında çok olumsuz yorumlar var, doğum yaptınız mı orada?
Rosense yabansena beni doktor hakkında bilgilendirebilir misiniz? Doğum takibinizi yaptı mı? Doğum ücretleri nasıl? Kendisine ulaşmak kolay mı? İlgili mi? Biliyorsunuz doktor çok önemli 25.haftamdayım ve hala doktor bulamadım, çok üzülüyorum bu duruma.
Cicilibicili Rosense kesinlikle Berra Önsoy. Floryada kendi yeri var. Ben çok memnun kaldım harika bi doktordur🌸
Gizem0709 Aysemsimsekk bende ahmet yavaşa gidiyorum. Doktorumdan çok memnunum. 👍🏻 Herşeyi sakince açıklıyor. Telaş yapmıyorsunuz. Ama hastane eski biraz bakımsız. Yeni hastanede pahalı. Doğumu nerde yapacağımı düşünüyorum 🤔
Melisakeskinn Aysemsimsekk Gizem0709 Ben çok memnunum çok sakin birisi ama bebeğin boyunu kilosunu söylemiyor en son 26.haftada gitmiştim bundan sonra söyler heralde. Ben de hastaneden hiç memnun değilim gereksiz pahalı ve eski. Hatta hastanede adam akıllı doktor yok hepsi bht clinic temaya geçmiş. Zaten Ahmet bey de belirli günler bahatta duruyor. Ben bir de çam sakura takipliyim çam sakurada düşünüyorum bahat hastanesinden bin kat daha iyi
Gzmnk Rosense henüz gebelik takibindeyim herhangi bi olumsuzlukka karsılasmadım. Umarım doğumdada karsılasmam🙃
Gzmnk Rby01 muayene ücreti 280₺ doktorları genel olarak tecrübeli iyi doktorlar hastane zaten yenilendi medipol olarak baya donanımlı