3bebeli1kedili Oyyy kuzum bende aynıyım işte evlendim 1,5 ay gecti kaybettik bi doktor bebeğin kalbi durmuş dedi elim ayağım boşaldı dışarı cıktım eşime ddim eşim ağlamaya basladı . Özele gittik bakamayız kalbi duran bebeğe dedi evet geldik eşim ortalığı yıkıyor ben hala algılayamadım kötüyüm kalk başka hastaneye gidelim dedim gittik bu sefer bebeğin kalbini demedik . Doktor nie geldin ddi bayandı , halsizim kötüyüm kalbim ağrıyor ddm bebeğe baktı biseyi yok dur kalbine bakıyım ddi atıyor ddi bende psikolojim bozuluyor bise oldu sanyrm ddim . Psikolojin bozuluyorsa psikiyatriye gidersin buraya değil ddi azarladı ama o an kalbi atıyor ddi sesim çıkmadı eve geldik içimde bi şüphr bebek öldü diyorum . Sabah özele gidecez uyandık gec gidelim zateb yaşamıyor ddm . Gittik doktor baktı bebeğe bastırıyor bebek düşüyor kalbi atmıyor . Çıktık devlete gittik bana sordu acı eşiğin düşükse özele git yoksa burda ağrı kesici ile yapacaz . Arkadasım 3,500 e kürtaj oldu biliyorum eee yeni evliyim borc çok gidemem devlette oluyum ddm damar yolu açıldı iğneden korkan biriyim kolumu kaldıramyrm . Çatala oturdum bi anda ne oldu bitti ağlıyorum acısından saçlarımı yoldum kürtaj biterken damar yolunu gördü ağrı kesici taktı ama ne fayda mahvolmuşum bebek gelmedi çok zorladı doktor zor aldı. Doktor bi anda işini bitirdi çıktı gitti mi ben çatalda tek kaldım ebe mi blmyrm bi genç kız var dedi kendine gelince kalkabilirsin . Ben nasıl kalkıyım çok yüksek . Eşimi çağırın ddm zorla eşimi aldırdım yanıma kaldırdı beni ayaklarım tutmuyor altımı giydirdi sedyeye bıraktı sandalyr aramaya gitti vermemişler benim tipimi gör saç baş felaket su içindeyim . Eşim dedi kalkamayacaksan kucağıma alıyım , yok yürürüm ddm aşağı indik damar yolunu çıkardık receteyi aldık eve geldik burda herkes dio 10 gün sonra cagırdı birliktelik yasak . Bana hiç bise demediler . Bebek ölmeden aldığım randevum vardı ona gittim doktorlar grevdeymiş bana bise deyin kmse demedi diyorum bakan yok . Bebeğin patolojisi çıksın gel dio . Yine gittik randevy aldım yine bakmadılar . Yine gittim sonucu aldım yine bakmadı . Artık deliriyorum sinirden . Sol kasığıma ağrı girdi tekrar randevy aldım başka hastane yok antepte gidebileceğim devlet . Doktora ddm byle byle ağrım var kürtajı burda oldum , biz bakmıyoruz ürolojiye git ddi 🙄 eşimede kendimede randevy aldım gittik . Doktor ddi senin ürolojiylr işin yok kadın doğuma gidecen . Ddm doktor üroloji ddi , oda kadın doğuma yönlendirdi. Allahım ddm tamam ben bu işin içinden çıkamıycam . Bu süreçte pıhtılaşma testi yaptırdım yine aynı hastane . 1 ay sonuc bekledim bi aldım yanlış test ağlamaktan harap oldum yine kan verdim 1 ay yine bekledim 🤦🏻♀️ neyse aldım sonucu özele gittim ddm byle byle . 6 ay oldu kalamadım testimde bu. Biseyin yok kalamaman normal pıhtılaşman yok ddi yolladı . Aradan 3-4 gün gecti sıçrayarak uyanmaya basladım . Kalp çarpıntım oldu gittik panik atak ddiler 1 haftada 3 kez gittik . Psikiyatriye git ddi gittik antidepresan verdi . Suyu yutamıyordum göğsümde yumruk vardı arkdsın eşi ddi senin boğazın şiş 🙄 özele gittim kbb a ddi boğazın şiş burnun tıkadı ne panik atağı 😂 göğüs bölümünede git dd gittim çimene alerjim varmış ondan çarpıntım varmış boğazım şişmiş panik atak değil sjjdjdjs 😂 ilaçla 2 gündür düzeldim 2 ay boşuna ağlamışım sabah uyuyordum zorla oda nefesim kesiliyordu . Sonrasında Sadece kadın doğum olan hastaneye gittim 3. Günü ultrasona bakamam adetliyken ddi kan idrar aldı idrarda kan görmüş neden acaba 🙄 o doktoruda sevmedim aynı hastane başka doktora aldım progesteron kanı vercem pıhtılaşma testimide aldım yanıma doktor ddi pıhtılaşman var hamile kalınca direk iğne kullancan ddi 🤦🏻♀️ neyse ddim tamam iğneyi çözdüm bebek yine olmadı bu sefer de bu son gittiğim doktora gittim pıhtılaşman var ecoprin kullan smdi ddi çatlatma iğneside vurdu . Anlayacağın panik atak sandığım zaman ölmek için dua ediyordum nefese hasret kalmıştım buralara kadar 11 ay zor geldim kuzum .