Momandbabyy Merhaba kızlar bir hafta önce testim pozitif çıktı. Bugün doktora gittim ama kese görünmedi. Normal mi sizce?
eyoli Momandbabyy normal canım benim 6. Hafta da belli olmuştu. Kişiden kişiye değişir daha da geç görünebilir
1072PINAR Momandbabyy Canım beta baktirdin mi?Değerin 1500 u geçmediyse ultrasondan görünmemesi normal.Karindan baktiysa zaten görememesi cok normal.Hic endişelenme.O içinde büyüyordur,sabret.🙏
Eylulmom_ Momandbabyy bu haftada üst karından muayenede görmek çok çok sor alttan bakmadıysa göremeye bilir 2 hafta bekle hem kese gözükür hemde kalp atışı başlamış olabilir
Momandbabyy arirangg Biryabanci1 1072PINAR eyoli Eylulmom_ @Derya Çok teşekkür ederim hepinize inşallah öyledir çok korkuyorum. Doktor keseye benzer birşey var ama erken diye belli olmayabilir dedi. Kan verdim ama e nabıza yansımadı çok merak ediyorum. Hâlâ bekliyorum. Kaç saat sonra yansır sizce? saat iki gibi verdim devlet hastanesinde😟
Derya Momandbabyy daha çok erkendir 4 hafta için 5-6 gibi kese görünüyor 7-8 gibi de kalp atışı o yüzden stres yapmayın🌺
1072PINAR Momandbabyy Canım e nabizda geç çıkar.Bem oradaki hemşirenin numarasını almıştım.Ama yarın sabah yansımış olur büyük ihtimalle.
Momandbabyy 1072PINAR ben de numara istedim ama vermediler maalesef. E nabızı kontrol edip duruyorum sürekli 😟