Nsrn1 Arkadaşlar bebeğim daha 34 günlük ve uyurken inleme gibi sesler çıkarıyor. Ateşine falan baktım normal. Karnı da tok. Uyumadan önce gazını da çıkardım. Neden böyle yapıyor olabilir ?
aylinpalaa Nsrn1 sizi korkutmak istemem ama bi çocuk doktoruna görünün bence. İnleme dolayısıyla oğlum yoğun bakımda yattı solunum sıkıntısı vardı. Burnu da tıkalı olabilir tabi de ne olur ne olmaz göstern içiniz rahat etsin.
Ezgitas Nsrn1 solunum sıkıntısı olabilir ya da akciğerde enfeksiyon bi doktora gidin solunumunu sayın eğer bir dakikada 60ın üzerindeyse kesinlikle çok riskli ama sakinken sayın ağlamış ya da yeni emmiş olmasın
berceste5155 Benim kızımda 15 günlük o da özellikle geceleri uyurken inliyor onu kontrol edeceğim diye ben uyuyamıyorum bende burda bekliyim bari
Nsrn1 aylinpalaa burun tıkanıklığı var serumla yıkıyorum her gün. Şöyle bir şey fark ettim sırt üstü yattığı zaman oluyor öyle, başını yükselterek yatırdığımda olmuyor
Nsrn1 Ezgitas yok sakinken 60 ın üstünde olmuyor solunumu. Başını yükselterek yatırdığımda olmuyor o inleme sesi
Nsrn1 aylinpalaa bu sabah ilk işimiz doktorumuza gitmek oldu zaten. Dün gece çok huzursuzdu sürekli burnu boğazı tıkanarak uyandı. Birkaç öneride bulundu ilaç da yazdı inşallah rahatlar. Şükür ki enfeksiyon vs gibi bir durum yokmuş alerjik rinit dedi doktoru.