Sevgiiss Kızlar kuaförde sıra varmış burdaki kadınlar çocuğun ömrü kısalır bence kestirme diyo 🤭😂😂 bende sıramı beklemeye devam ediyorum 😬😬
Bernnnaaaa Sevgiiss ben inanmıyorum böyle şeylere ya ama kestirmedim ve boyatmadım. Saçlarım hep kısaydı uzamıyordu hamilelikte inanılmaz güzel uzadı kıyamadım 🙂
ilknuribrahimbelis Sevgiiss ben de de yaptılar aynısını saçma sapan konuşuyor hepsi biri uydurmuş başkalarıda devamını getirmiş🫠
Sevgiiss Bernnnaaaa benim belime kadar uzadı doğumdan sonra zor olur diye kestirdim canım şimdi bile taramak zor geliyor
HSena38 Sevgiiss valla kaç aydır kescem bu bazı günler kesim olunca güçleniyormus ona denk getirmek için bekliyorum ne alakası varmış ömrü ile ALLAH a şirk koşma oluyor bence bu dedikleri 😑
frdclk Sevgiiss Of annemin küsmesi var bir de inanın onun tribiyle ugrasamam 😁 hamile halimde insanlar benim tribimle ugrasacakken ben onların tribiyle ugrasıyorum. Zaten 4 ayım kaldı . Ben de inanmıyorum bu tarz şeylere .
Sevgiiss frdclk benimde annem başımın etini yedi saçların darman duman git kestir diye bekleyin annenizi kırmayın madem 😃