poyrazvearya Kızlar sizce kullanışlı mı almalı mıyım fiyatı düşmüş Mor Bebe Baby Alt Bakım Çantası - Bebek Alt Bakım Çantası Pembe
Deletedmom_85 Forum kuralları gereği Hepsiburada linki paylaşmak yasaktır. Bu sebeple içeriğiniz düzenlenmiştir. Fotoğraf olarak paylaşabilirsiniz Annemiz. Mutlu forumlar 💜 poyrazvearya
ilknuribrahimbelis poyrazvearya Bunu aldım Trendyol Hamur sayfasından ben set olarak aldım alt açma bezi battaniyesi ve alt açma çantası ile aşırı iyidiri ve tavsiyemdir
1prensannesi__ poyrazvearya Bide keçe organizer olanlar var canım bende o ve bunun arasında kararsız kaldım kullananlar hangisinden memnun acaba🙂
Bebisinizz ilknuribrahimbelis sadece çantası 128₺ değil mi yoksa yanında alt açma örtüsü de gönderiyorlar mı
ilknuribrahimbelis Bebisinizz sadece çantası o fiyt ama sürekli indirime giriyor, valla ben ucuzda vardi ama bunları almayı tercih ettim hele o battaniyesi varya bayıldım ona🫠 zaten indirimde aldım ben hepsini verdiğin paranın hakkını veriyolar
nilsmomy poyrazvearya bende trendyoldan hamur markasından aldım alt açma örtüsü ve böyle organizeri takım yaptım kullanışlı olacağını düşünüyorum dışarı çıkarken çantaya koyacağım derli toplu durur