Annesininportakali53 Gltanesi iki yürüsem wc ye çıkma hissiyatı oluyordu ve doktorum nerde sertlik orda kafa diyordu hep kasiklarim arada sertlesiyordu ve kaburgamı tekmeliyor doktora gittiğimde dönmüş olduğunu öğrendim
trakyalikizce Gltanesi göğsümün altında yumurta gibi ayak topuklarını ittirip duruyordu 😂bir de sol kasığımda minik hareketler hissediyordum elleri olabilir diye düşünmüştüm ki öyle de çıktı🤭
Momy_eyyuptalha Gltanesi 35 e kadar dönmeyen bebeğim 😂kaburgama tekme atması bide aşağı baskı biraz fazla oluyor 🙈 sürekli olarak lavaboya gidiyordum hıçkırık kasıklarımda hissediyordum öyle anladim
Gltanesi Annesininportakali53 bende de sürekli tuvalarte çıkma hissiyatı var ama son zamanlarda hareketi azaldı tekme atmiyor sadece içimde hareket ediyor bugün göbeğimin altında çok keskin bir ağrı var acaba döndümu diyorum
Gltanesi trakyalikizce göğsünün altında hep kafası top gibi durur yemek yiyince sertlesirdi hatta ama iki gündür o hissiyat yok ve bugün alt göbeğinde çok keskin bir ağrı var
Annesininportakali53 Gltanesi bilemiyorum kuzum ben hıçkırık tan da anlamıştım üstte atan hıçkırık artık resmen kasiklarimda hissediyordum 32. Haftadayim 31 de döndü
Totoro Bizimki 31. Haftada dönmüştü şuan 38. Haftadayız. Döndüğünü en iyi hıçkırığından anlayabilirsiniz. Kasık bölgesinde hissedliyor hıçkırıkları ☺️
Totoro Gltanesi enteresanmış, sol kasığımda hissediyorum sürekli hıçkırığını nst bağlarken bile nokta atış söylüyorum burda diye. Tabi benimkinin dönme ihtimali kalmadı artık ama baya baya kasıklrda hıçkırıyor.
Seymona1 Momy_eyyuptalha aynı belirtiler bende de bar ama kafası tam göbek deliğimin orda bariz anlıyorum kafasının olduğunu 31 haftamdayım dönmedi inşallah döner :(
Annesininportakali53 Gltanesi dönebilirim canım benim arkadasimin 36 da donmemişti 38 de doğum anında sancısı gelince bebek döndü yani dogum anında bile bebek dönebilir 😇