trakyalikizce 35+6 günlüğüz ancak son iki üç gündür aşırı zorlanıyorum. Otururken, kalkarken, yatakta dönerken, bacaklarımı açıp kapatırken, yürürken inanılmaz vajina ağrım oluyor sızlıyor🙄 sebebi ne olabilir kızlar ağrıların hafiflemesi için ne yapabiliriim?
Pinar02 trakyalikizce bendede vardi doktora sorsum bebek baski yaptigi icin vucut alismaya calisiyo dedi suan 39 haftaligim arada oluyo
Msl13 trakyalikizce hiç bişey iyi gelmiyor sadece sıcak su ile duş rahatlatıyor oda bir kaç saat yatakta dönerken bile iki bacağımın arasından çıkacakmış gibi lanet bir ağrı yürümek bile istemiyorum 😭 çok kötü bi ağrı arada oluyordu bu son 3 gündür hiç geçmiyor 🤦🏻♀️ 36 olduk bizde
Yelkovan1 trakyalikizce vajina varisi diyr bişey duymuştum genellikle gebelikte oluşurmuş baya ağrı yapıyomuş oda ama sizdeki varismidir bilemem tabi
Bebeklerim34 Bendede oluyor o magnezyum iyi geliyor çatı ağrısıymis bazı zamanlar çok bazı zamanlar daha az ağrıyor özelik le oturup kalkarken yatakta sağa sola dönerken
trakyalikizce Bebeklerim34 magnezyumla ilgili bir sorunum yok:) üç gündür kesintisiz aynı ağrıyla var bende
trakyalikizce Bebeklerim34 doktoruma iki hafta önce sordum baktırdım magnezyum eksiğim olabilir mi diye olmadığını söyledi ekstra takviye vermedi, magnezyumu bol maden suyu içiyorum eksikliği varsa da iyi gelsin diye:)
Melismelo Benim 23de başladı 18den beri baş aşağı doktor bebek baskı yaptığı icin oluyor demişdi magnezyum kullan felan diyordu ama cok kötüydü haftam ilerledikce dahada kötü oldu 39. Haftamdayım şuan hicbirşey yapamaz oldum ağrıdan acısından ben bir care bulamadım malesef 🤷♀️
trakyalikizce Melismelo bizimki de son 1,5-2 aydır doğum pozisyonunda acaba diyorum kanala mı girdi bakalım yarın kontrol var ama soramadan duramadım🙄 gerçekten zorluyor yatmak dert kalkmak dertt:(
trakyalikizce Msl13 yavaş yavaş doğum kanalına indiği için oluyor öyle canım son haftalar biraz zorlayıcı ama sonucuna değer tadını çıkar hamileliğin ben şimdiden özledim🥹🥹🤍
Msl13 trakyalikizce hiç geçmeyecek mi doğuma kadar 🙄 bi çaresi yok mu nasıl dayanacam 40 a kadar beklerse 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
trakyalikizce Msl13 sonradan ağrı geçmişti benim sadece çok aşağıda olduğunu hissedebiliyordum endişe etmeyin belli bir zaman sonra yerini bulunca rahatlıyorsunuzz
trakyalikizce Msl13 biz oğlumla kavuştuk Allaha şükür darısı sizin başınıza Allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻
Msl13 Yelkovan1 yaşayan biri olarak söylüyorum varis falan hikaye bildiğiniz vajina ağırsı ve inanılmaz bir Ağrı 🤦🏻♀️
Yelkovan1 Msl13 he bilmiyorum o zaman henüz başıma gelmedi inşallahta gelmez en kısa zamanda senin ağrında geçer inşallah