Edilek Merhaba, tam olarak yerin ismini bilmediğim için detaylı tarif ederek anlatacağım. 22 haftalık gebeyim ve tayt giyince general bölgemizin belli olduğu bir bölüm olur ya, işte o bölge 2-3 gündür sızlıyor gibi ağrıyor. Bu durumu yaşayan oldu mu? :)
eylulicten Edilek evet ama haftaniza gore cok erken doktorunuza soyleyin magnezyum takviyesi muhtemelen verecektir
Ahuum Edilek bacak içi genital yanları kemikleri dime :) pijama giyemiyorum resmen . Magnezyum da kullanıyyorum :/ uzanırken sorun yok da eğilme vs de çok kötü
TinyBabys Edilek ikinci gebeliğim. İkisinde de en muzdarip olduğum konu bu. Kemiğim oyuluyor sanki. Yatarken bile ağrıyor. Hatta ağrı gibi de değil acıyor. Çok garip çok kötü. Magnezyum da denedim ama doğum yapana kadar sürmüştü, bu da sürecek sanırım. 😐
Kadriyeuzn Edilek 28 haftalığım son 2 haftadır bende de vardı kemiğim acıyordu resmen biri vurmuş gibi bende post açmıştım çatımız açılıyormuş ondan kaynaklı olarak acıma ve ya ağrı oluyormuş bacağımı kaldırınca ya da yatakta sağa sola dönerken çok acıyor hala geçer mi bilmem 🤷🏻♀️
TinyBabys Edilek ilk bebeğimde doğumdan sonra geçti. Bu bebeğimde de 27+3 olduk devam ediyor. Büyük ihtimalle bu da doğumda geçecek 🥴