nazlihasan Ne kadar çok şey canım istiyo🙈 bu seferde kiraz yaprağı sarması istedi acaba şuan bu mevsimde satan bir yer var mı hanımlar malatyalılar bilir nolur yardımcı olun😇
Mv00 nazlihasan canım ben malatyalıyım ama malatyada değilim annem sarmış getirmişti buzlukta duruyo yakın oldaydık verirdim valla mutlaka paylaşırdım
Mv00 nazlihasan nazlihasan bu mevsimde daha bulamazsın Malatya’da ama yeşilyurtta kuru hali oluyomuş acaba hala varmıdır bilmiyorum 🤷🏼♀️
Muhammedamine nazlihasan bende Malatyalıyım bende çok istedim ama bulamadım kiraz yaprağı 🤷♀️ Soğan salça ile kavrulmuş halinide yoğurtlu halinide çok istyrum yemeyi ama işte 🤦🏻♀️
Muhammedamine nazlihasan belki memleketimzde vardır ama dut yaprağıda oluyor canım aynı tadı vermesede dolaba fln atıyor bizimkiler tabi bu sene atmadılar ama belki sizin akrabalarda fln vardır
nazlihasan Muhammedamine hiç bilmiyorum valla en kötü ihtimalle pazı sararım aynı şekilde sosunu da yaparım sende öyle yap dene canım😊 ben 1 kere öyle yaptım nefsimi körledi
Muhammedamine Sumeyyye öffff sen tadını bir bilsen 😂 biz fasülye ve dut yaprağınıda sarıyoruz Malatyada hiçbirşey imkansız değildir
Muhammedamine Sumeyyye daha neler neler sayamıcam şu anda canım çekiyor çünkü mutfağımız zengin evet sivas bize yakın ama kültür olarak baya farklı canımm yemeklerimz farklı
nazlihasan EmelBG ah şu malatyalılar 😂 kesinlikle yazın taze kiraz yapraklarından tavsiye ediyorum dene 😊
nazlihasan Mv00 ay allah razı olsun eksik olma canım bizde yalancı kiraz yaprağıyla idare edicez napalım🤷♀️😂
Mv00 Muhammedamine ya bende soğandan tiksindim kavuramıyorum ki evde maalesef . Doğumdan sonra yerim belki 😂 siZinde elinize geçer inşallah ya tanıdıklarınızda falan vardır belki
nazlihasan Mv00 tanıdıklarıma yazıyorum geceden beri hiç ses yok🙄 internetten de araştırdım salamura halide yok kurusu da nasıl olur hiç bilmiyorum 😅
Sumeyyye nazlihasan valla üzüm yaprağının bilirim severim de kirazın kendini severim yaprağı pek ilgimi çekmedi😂