Derya341986 Normalmi kızlar bnde dışardan izliyorum itmelerini bebişin şuanda da yazarken aynı hatta ,uygulamadada bebek hareketlerinin sertleşmesi doktora başvurunuz yazıyor
YagizAsyaMom Derya341986 gayet normal Bi durum bence bu. Bu ara özellikle 3 gündür sanki içimi çiziyor kesiyor jiletliyor gibi oluyo🤣 Bazen de o kadar güçlü tepkiler atıyor ki şok oluyorum 😱
Derya341986 Glcnstc valla cnm öyle bi itiyoki ayakları kaburgama yakın ben dışardan hayretle izliyorum uygulamadada doktora başvurunuz yazmş korktum valla
MelisHakan Derya341986 hic korkma normal hareketlenmesi gecen kaburgama tekme atti saatlerce kaburgam agridi eger hareketlenmezse sikinti var demektir
Unalbirgul Kızlar 2 gündür bebeğimin hareketleri Cok azaldı güçsüz tekmeleri normalde Cok hareketliydi korkuyorum 😥
Yasemindemirtas Unalbirgul kaö haftalıksın canım benimde aynı ;( cok güçlüydü bi kaç gündür belli belirsiz bazen hüç yok
Ryurts Yasemindemirtas bebeginiz. Uyudukce hareket alani kuculdugu icin tekmelerinin azalmasi cok normal. Korkmayin🤗
asoplavix Bazen göğüs kafesime öyle bir baskı yapıyor ki yerimden zıplıyorum eşim gülüyor 🙈😂 Çok normal zaman ilerledikçe de tekme atamayacak alanı kalmadığı için denk geldiği yerden sıkıştıracak seni 🙊
Yasemindemirtas Ryurts ya benimle aynı haftada olanlar çok şiddetli falan demisler. ;( benimki çok sessiz. Acaba bisey mi var diyorum.