Boncukoyunu1 14 Ekim Cuma günü sezeryan tarihimiz netleşti. 39+0 olacağım kavuşmamıza sayılı günler kaldı 9 ayı bitirdik☺ Şuan 3560 gram 53 cm 😍 sizde durumlar nasıl 🥳
Pirayeee Boncukoyunu1 bende perşembe kucağıma alacağım 38.haftalik olack şuan 3400, boyu sormadm geçen hafta 52cmdi 😁
Boncukoyunu1 bsra-25 Inanın hemen geçiyor ne ara 9 ay bitti ne ara sonuna geldim anlamadım😂 hala idrak edemiyorum cuma doğum olacağını ☺
Boncukoyunu1 Soruyorumm Bana pazartesiyi söyledi ilk doktorum. 17 ekim için. Ama annem yanımda kalacak erkek kardeşim küçük 8 yaşında okula gidip gelirken sıkıntı olur diye cuma olursam haftasonu babam idare eder diye düşündük. Doktoruma sordum müsaitseniz cuma olur mu diye olur dedi ☺
Halimik-60 Boncukoyunu1 39 sezeryan için çok geç bir hafta değil mi. O zamana kadar kendi gelme olasılığı çok yüksek. 38de yapılır sezeryanlar
Boncukoyunu1 Halimik-60 Sancım ağrım yok ☺ ani bir şey olursa gideceğim şuan 38+3üm. Plesenta aşağıda olduğu için bebeğin gelme ihtimalinden önce rahim açılınca kanama ihtimali oluyor. Şuanlık rahimde de sancılarımda da bir şey yok. Yalancı sancıda olmuyor☺ 3 gün daha sabreder inşallah ☺
Merveilay Boncukoyunu1 bende 17 ekim pazartesi sezeryan cuma gunu neler yaşadıgınızı anlatırsınız dimiii
Boncukoyunu1 Merveilay Elbette anlatırım cuma akşamı tekrar yazın unutursam görürüm 🤍 gereken bilgiyi veririm💕
gunesx Boncukoyunu1 22 ekim bizim gün şimdi 36+4 haftalık bugün daha 49 cm 2932 kilo dedi doktor 38+2 ye gün aldık bizim kız erken gelmezse 22 si gibi duruyor 💗
Gulbeyazozgul Boncukoyunu1 canımm bende 13 ekim persembe sezeryan olucam 🥰 38 +5 olarak isteyerek mi sezeryan seninki